0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι προσκλήσεις Μουσικών και Ειδικής Αγωγής, της Γενικής Αγωγής αναμένεται
Σύμφωνα με το ΦΕΚ λοιπόν μπορουν από αύριο οι ενδιαφερόμενοι να πανε στις διευθύνσεις. Γιατί όμως εμένα απο διδε μου είπαν ότι περιμένουν περα απο το ΦΕΚ την εκ νεου δημοσιευση των εγκυκλίων, ωστε να ξερουν με σαφηνεια την προθεσμια και αν χρειάζονται παλί τα διακιολογητικά???
Xωρίς δικαιολογητικά
Στις Διευθύνσεις περιμένουν έγγραφο από το Υπουργείο για τα διαδικαστικά (προθεσμίες, νέα πρωτόκολλα, γενικά οδηγίες για το χειρισμό των αιτήσεων). Η προθεσμία είναι 7 εργάσιμες από τη δημοσίευση δηλαδή από 26 οπότε μάλλον θα είναι μέχρι και την άλλη Πέμπτη 3/9 για Ειδικής και Μουσικούς). Για της Γενικής αν δημοσιευθεί σήμερα θα έχει προθεσμία έως και 4/9 (Παρασκευή).Για να δούμε.
Θα περιμένουν στο Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. μέχρι το μεσημέρι για τη δημοσιευση των Φ.Ε.Κ. ώστε η ανακοίνωση ή όχι των εκλογών να καθορίσει την καταληκτική ημερομηνία υποβολής (θα διατεθεί όλη η επόμενη εβδομάδα και ίσως δυο μέρες από την μεθεπόμενη).Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται επικαιροποίηση (μου είπαν ότι θα γίνεται διεκπεραιωτικά...δηλ δεν θα υπάχει αργοπορεία). Επίσης η προϋπηρεσία 2010-2012 δεν θα προσμετρά...όπως και στην τελευταία εγκύκλιο.