0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην τρώτε το παραμύθι με τον αριθμό των διαθέσιμων πιστώσεων. Το έχω γράψει και στο παρελθόν αλλά τα ξαναλέω : εκείνο που ενδιαφέρει το εκάστοτε Υπουργείο δεν είναι τόσο ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν όσο οι εργατοώρες. Ήδη με το "φάγωμα" του Σεπτέμβρη το Υπουργείο έχει "κερδίσει" το 10% των ωρών αυτών της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Δηλαδή αν είχε χρήματα για 10.000 αναπληρωτές για όλη τη χρονιά, τώρα με τα ίδια χρήματα μπορεί να προσλάβει 11.000 κοκ. Αυτός είναι και ένας απο τους λόγους που οι διορισμοί γίνονται σε φάσεις και όχι μαζικά στην αρχή κάθε χρονιάς.
Γιατί το ξέρουν οι εκπαιδευτικοί; Χτες στη 2βάθμια εγώ τους ενημέρωνα και ορισμένοι με κοιτούσαν έκπληκτοι.
Μα σε τι κόσμο ζουν και δεν έχουν ενημερωθεί;;
Έχει τον Μπαλτα τώρα στο μεγκα. Και έλεγε ότι 11 Σεπτεμβρίου θα λειτουργούν τα πάντα κανονικά. Σχολεία, ολοήμερα δημοτικά. Οι αναπληρωτές στις θέσεις τους!!!Είναι φοβερό. Ο τύπος δεν έχει την παραμικρή ιδέα!!! Του απάντησε ένας ότι μέχρι της 11 Σεπτεμβρίου ακόμα θα κάνουν αιτήσεις.Και λέει ο Μπαλτάς: «Δεν τα ξέρετε τα θέματα. Διαβάστε τις ανακοινώσεις. Όλα θα λειτουργούν κανονικά»!!!!!
Bρε παιδια μηπως εχουν γινει προσληψεις...και δεν εχουμε παρει χαμπαρι!!!!!Ο ανθρωπος θα μας τρελλανει..Αλλα και ο Κικιλιας απο ΝΔ τσακαλι ο ανθρωπος Αντι να συνεχισει και αυτος πανω στο θεμα< μετα απο παρεμβαση του εκπροσωπου του ΠΑΣΟΚ οτι οτι λεει δεν ειναι αληθεια>Ο Κυριος Κικιλιας πηγε την συζητηση στους μεταναστες...
Εμ δε καίγονται όλη μέρα στο ΠΔΕ.
Να γελάς και να κλαις. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω.
Εβαλα την εκφραση <θα μας τρελανει>γιατι περι τρελας προκειται....Δεν ειναι δυνατον σημερα και εν οψει εκλογων τα πολιτικα κομματα να εχουν πληρη αγνοια για προβληματα που αφορουν την παιδεια...εκτος αν δεν τους ενδιαφερει.....
Εχθές Μονή Λαζαριστών (δυτική Θεσσαλονίκη) τέλειωσα σε 1 λεπτό. Ούτε ουρά ούτε περαιτέρω καθυστέρηση στην επικαιροποίηση.