0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εχω ξαναγραψει. Αν ολα κυλησουν ομαλα (οχι αυξηση ωραριου, κλεισιμο σχολειων , νεες αναθεσεις κλπ) και υπαρξουν πιστωσεις τοτε οι χημικοι θα δειτε αυξηση. Αν καποιος ανατρεξει στο περσινο αντιστοιχο του Κορδη για τα κενα θα δειτε οτι οι αριθμοι σε φυσικους , χημικους , γεωλογους ηταν μικροτεροι κατα 30 με 50 ατομα ως προς τα κενα. Αρα αυτες οι ειδικοτητες εχουν πιο πολλα κενα φετος (με τον τροπο που τα υπολογιζει το συστημα δηλαδη στην ιδεατη περιπτωση που ολοι κανουν μαθημα με ωρες μονο πρωτης αναθεσης ειτε το σχολειο ειναι στην Αθηνα ειτε ειναι στο Καστελοριζο κλπ κλπ). Με επιφυλαξη αυτο, οι βιολογοι που τα παρακολουθουν ας γραψουν ποσα ηταν περσι αν θελουν, νομιζω περσι τα κενα των βιολογων ηταν περισσοτερα στο αντιστοιχο του Κορδη (καμια 100αρια περισσοτερα περσι). Τελος φετος στα ΓΕΛ θα διαπιστωσετε οι χημικοι οτι θα υπαρχει προτεραιοτητα να ειστε εσεις ο δευτερος ΠΕ.04 (μετα το φυσικο , που οπως εχω ξαναγραψει ισως να υπαρχει στο σχολειο) σε οσα σχολεια χρειαζονται δευτερο ΠΕ.04. Οι βιολογοι θα παιζουν μπαλα σε οσα σχολεια χρειαζονται τριτο ΠΕ.04. Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι η σειρα πληρωσης των ΠΕ.04 θα ειναι (αναλογα με το μεγεθος του σχολειου): Φ Χ
Καλησπέρα...Τελικά ήρθαν τα πάνω κάτω στους πίνακες....με το έτσι θέλω μπήκαν κομήτες στους πίνακες γιατί κάποιοι έτσι ήθελαν...αλήθεια για ποιό λόγο δεν μπαίνει η προυπηρεσία 12-13 ;τρελά πράγματα....
12-13 έχει μπει , αν μπει 10-12 τότε θα έχουμε το δεύτερο γύρο ανακατατάξεων. Έχω γράψει παλιότερα για τον πρωταθλητή μου που πέρασε 950 άτομα και από το πίνακα Γ πλασαρίστηκε στο πίνακα