0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα επιχειρήσω μια πρόβλεψη με λογικη "lotto". Αν πάρει γύρω στους 600 αναπληρωτές οι αριθμοί που κερδίζουν θα είναι:Φιλόλογοι: 180-230Μαθηματικοί: 130-160Φυσικοί: 80-120Χημικοί: 40-50Βιολόγοι: 80-110Γεωλόγοι: 5-10Εγώ πάντως εύχομαι να χάσω εδώ και να κερδίσω στο lotto που εχει και σήμερα τζακ-ποτ.
Να μη ξεχάσω, μεγάλος μύθος αυτό με τους συναδέλφους που θα προτιμούσαν την ειδική. Αν τους καθίσει πηγαίνουν στη γενική. Ερώτηση: Συνάδελφος που έχει τιμωρηθεί πέρσι και δεν είναι φέτος στο πίνακα της γενικής αλλά φυσικά δουλεύει στην ειδική, του χρόνου τα μόρια θα μετρήσουν στο πίνακα της γενικής όπου υποτίθεται ότι ήταν τιμωρημένος; Φυσικά θα μετρήσουν τα μόρια. Είναι νόμιμο ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο;Μπράβο στο υπουργείο για όλα αυτά.
Eδω και 4 χρονια...εχω κανει δεκαδες αναφορες πανω σε αυτο το μη νομιμο αλλα με το γραμμα του νομου νομιμο...
Το μη χείρον βέλτιστο.46 οι σημερινές μας κλήσεις, σαφώς λιγότερες από τις περσινές στην ίδια περίοδο. Θα μπορούσαμε να γκρινιάζουμε και σήμερα αλλά μάλλον δε μας παίρνει αν αναλογιστούμε τι έπαθαν οι συνάδελφοι φυσικοί. Βάση φυσικών: 48,183 (148 άτομα)Βάση χημικών: 35,207 (103 άτομα)Βάση βιολόγων: 0 (361 άτομα)Βάση Γεωλόγων: 32,714 (19 άτομα) Τί ακριβώς εννοείς με το ποσοστό κάλυψης; Και επειδή σε βλέπω πολύ τσάκαλο, μήπως ξέρεις πόσες πιστώσεις έχουν μείνει για δ.ε.;Για σύγκριση βάζω τις περσινές κλήσεις χωρίς να έχω αφαιρέσει αυτούς που αρνήθηκαν και τιμωρήθηκαν.Βάση φυσικών: 19.394 (350 άτομα)Βάση χημικών: 15,249 (177 άτομα)Βάση βιολόγων: 0 (390 άτομα)Βάση Γεωλόγων: 25,789 (19 άτομα)Τα ποσοστά κάλυψης μέχρι τώρα είναι:Φυσικοί: 42%Χημικοί: 58%Βιολόγοι: 93%Γεωλόγοι: 100%Προφανώς μεγάλοι κερδισμένοι οι βιολόγοι που πάνε να σπάσουν όλα τα ρεκόρ και μεγάλοι χαμένοι οι φυσικοί. Εμείς έχουμε συνηθίσει .Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που από την Παρασκευή θα δουλέψουν σε όλη την Ελλάδα μιας και οι κλήσεις ήταν πάλι μοιρασμένες.Είπα να μην αρχίσω τη γκρίνια αλλά θεωρώ απαράδεκτο να δουλεύει συνάδελφος στο τόπο μου με 0 μόρια και εγώ που εξετάστηκα στον ΑΣΕΠ και στα 4 αντικείμενα (Γεωγραφία-Γεωλογία τα είχαμε σαν ένα) να αναγκάζομαι να ξενιτεύομαι (όπως και πολλοί άλλοι έμπειροι συνάδελφοι με πολλά μόρια) με τεράστιο οικογενειακό και οικονομικό φυσικά κόστος. Μπράβο σε όσους κατάφεραν να είναι έτσι οι κλήσεις.