0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποτίθεται ότι συζητούμε τη μοριοδότηση της παράλληλης στον πίνακα ΠΕ70.
Η προϋπηρεσία αυτή, που έχει αποκτηθει ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο ΙΔΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τί θα γίνει; Αέρας; Δεν θα υπάρχει πουθενά; Δεν θα φαίνεται πουθενά;
Άρα ισχύει αυτό που έγραψα. Γι' αυτό κάνεις τόσο ντόρο. Είπα και εγώ...
Αλλά τέλος πάντων εσύ ως δάσκαλος για ποιο λόγο διαμαρτύρεσαι;; Σε προσπέρασε κανένας ενώ πέτυχες σε ΑΣΕΠ;;
Πάνω στην ημερομηνία λήψης πτυχίου στηρίζεσαι χρονια τώρα γιατί έκατσε λουκούμι (κλειστό επάγγελμα ήδη από το '10).
Αλλιώς θα ούρλιαζες όταν δεν έγινε ΑΣΕΠ το 11-12 και το 14-15 όπως προανέφερα. Τότε βέβαια ξεχάστηκαν οι αρχές περι ισονομίας και ισότητας ευκαιριών... Κάνω λάθος;;;
Γι' αυτό επιμένω στο "γελάει ο κόσμος" όταν γκρινιάζουν ορισμένοι ΠΕ70 στο θέμα της παράλληλης στήριξης.
Μα είναι προφανές ότι το πρόβλημα που προκύπτει (σε πάρα πολλους συναδέλφους, όχι μόνο σε εμένα) είναι το να χάνει κανείς τη θέση του. Γιατί να τη χάνει χωρίς ΑΣΕΠ; Και πού το κακό να λέει το αυτονόητο; Πού το κακό να διεκδικεί το δίκιο του; Είναι ντροπή; Από πότε;Πρώτα από όλα τι σχέση έχει ο ΑΣΕΠ; Έχεις καταλάβει ότι χωρίς ΑΣΕΠ δεν δικαιολογούνται τέτοια προσπεράσματα στους πίνακες; Ναι ή όχι;Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν άτομα που εργάστηκαν σε τουλάχιστον μία από τις τρεις χρονιές (2012-2015) μέσω του πίνακα ΠΕ70.5, λόγω μεταπτυχιακού στην ειδική, και καθώς τους προσλάμβαναν σχετικά νωρίς, πέρασαν άλλους, με μεταπτυχιακό, που προσλήφθηκαν λίγο αργότερα. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Είναι ανώτερο το ένα μεταπτυχιακό από το άλλο;Μου έκατσε λουκούμι; Γιατί έκατσε λουκούμι σε μένα και όχι σε σένα;Άρα λες ότι "ουρλιάζω" τώρα. Σε ενοχλεί φαίνεται που αγωνίζομαι για το δίκαιο. Κρίμα.Κανείς δεν δικαιούται να βαφτίσει "γκρίνια" τη διεκδίκηση δικαίου.
Έχω χάσει την μπάλα επειδή λέω να μην ανοίξουν οι πίνακες χωρίς ΑΣΕΠ; Επειδή λέω ότι η προϋπηρεσία σε δουλειά που κανονικά κάνει ένας ΠΕ71 πρέπει να μετρά μόνο στους πίνακες ΠΕ71;Σας είπα, με αυτή τη λογική, να εργάζομαι ως φιλόλογος, ως καθηγητής μαθηματικών, και να ζητώ προϋπηρεσία ως δάσκαλος.Α, έχω και proficiency. Ας με πάρουν να κάνω αγγλικά στο δημοτικό, να με στείλουν σεμερικά σεμινάρια διδακτικής αγγλικών, και μετά να μου δώσουν προϋπηρεσία ΠΕ70. Ξέρω και πιάνο, έχω κάνει θεωρία της μουσικής, αρμονία, σολφέζ κλπ. Μπορώ να εργαστώ και ως μουσικός σε δημοτικο Τι τα θέλουμε τα πτυχία; Λίγα σεμινάρια και είμαστε έτοιμοι!
Το σχόλιο μου έχεις χάσει τι μπάλα πήγαινε στο πρώτο σχολιο σου της προηγούμενης σελίδας που λες "ήξεραν ότι θα μετρήσει; που το λεει αυτο;"
Δεν καταλαβαίνω που κολλαει το σχολιο σου για τα σεμινάρια, αλλωστε τα σεμιναρια ειδικης αγωγης εχουν παψει να ισχυουν.
Δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι πε71 για τους πε70.50 δεν μιλάμε τόση ώρα; το ίδιο βασικο πτυχίο με τους πε70 δεν έχουν;
Ξαναλέω και δεν μου έχεις απαντησει. η προυπηρεσία των πε70 (στην παραλληλη αλλα και γενικα) μετραει ωστε να γίνουν μόνιμοι διορισμοί. Η προυπηρεσία των πε70.50 για που μετράει;