0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
6.Συμπερασματικά ,οι εναπομείνασες πιστώσεις από το ΕΣΠΑ για την ΠΕ είναι οι παρακάτω:ΠΕ60:165ΠΕ 70: 95Ειδικότητες:675Ειδικά σχολεία:1111Παράλληλη στήριξη:2164Τάξεις υποδοχής :449Oρίστε οι τάξεις υποδοχής:449 πιστώσεις!Λες να μην το διαβασα απο την ταση μου να σκεφτομαι απαισιοδοξα?? χαχα thanx
Καλημέρα...είχα πει πως δεν θα ξαναμπω αλλά οφείλω να γράψω την ενημέρωση μου..λοιπον τις 2200 προσληψεις θα μοιραστούν ΠΕ70, ΠΕ60 ειδικότητες κ α ι ειδική αγωγη. Η ενημέρωση απο Υπουργειο είναι πως θέλουν να κινηθούν στους αριθμούς της α φάσης αλλά και να κρατήσουν 150 να έχουν. Μου ειπαν πως αυτό όλο είναι δύσκολο να συμβεί. Η εκτιμηση πάντως, οχι η δικιά μου, είναι πως θα πάρουν 1600 με πιθανή αποκλιση πανω η κάτω 150 ατομα. όμως τπτ δεν είναι σίγουρο και τις επόμενες μέρες θα σταθεροποιηθεί το νουμερο. Καλη δυναμη σε ολους..
...Συγκρίνετε τώρα τις αντιδράσεις τους με τις δικές μας που στην πλειοψηφία θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό να δηλώνουμε το κουτάκι και να πηγαίνουμε όπου πρωτοανοίξουν κενά. ................................ Οπότε ναι, θεωρώ ότι αν δεν εγκριθούν οι άλλες 2000 πιστώσεις που ζήτησε το υπουργείο παιδείας, κάποιες από τις 2.200 μάλλον θα πάνε και σε ειδικότητες συγκεκριμένων περιοχών.
Ντροπη σου! Ευχομαι να σε διαβασουν ειδικοτητες(ΠΕ19, 06 κ.λπ.) κ να σε βαλουν στη θεση σου
Pausanas οταν κ αν κλεισεις καμια 10ρια χρονια αναπληρωσης στη πλατη σου τοτε να ερθεις να μου μιλησεις! Λογικο λοιπον να μην μπορεις να καταλαβεις!