0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τυχαία μίλησα με τον μπράτη και απ αυτά που μου είπε, κατάλαβα ότι πρώτα θα βγουν τα ζεπ
Αφου υποτιθεται οτι η γ φαση θα βγει μεχρι 30/10(εδω γελαμε!!!!)...Τα ζεπ ποτε θα προλαβουν να τα βγαλουν?
Δημήτρης Μπράτης2 λεπτά · Σήμερα θα γίνουν προσλήψεις ειδικοτήτων για τα ΕΑΕΠ στην ΠΕ και παράλληλη στήριξη για τη β/θμια.
Αν είναι έτσι, τότε όντως θα αργήσουμε. Αυτό που με κάνει να θυμώνω είναι ότι λένε ότι θα βγουν νωρίς ή νωρίτερα και πάνε με τους ρυθμούς τους. Απλά τα λένε για να μας ξεφορτωθούν. Αυτό καταλαβαίνω. Lena22, εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ ΖΕΠ, άρα δεν ξέρω κάποιον διευθυντή σχολείου για να τον ρωτήσω. Πάντως, δούλεμαααααα.
Γνωρίζει τουλάχιστον κανείς σε τι φάση βρίσκονται τα ΖΕΠ; Ο Μπράτης είπε ότι περιμένουμε να οριστούν τα σχολεία οκ αλλά έχετε κανένα γνωστό διευθυντή να μας πει αν έχει έρθει σχετικό έγγραφο στο σχολείο και να έγινε σύλλογος διδασκόντων για την απόφαση; Γιατί κι αυτά θέλουν το χρόνο τους...Θυμάμαι πέρσι η σύσταση τάξεων βγήκε κοντά στο πρώτο 10ημερο Νοεμβρίου και πήγαμε τέλος Νοεμβρίου. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Κουράγιο συνάδελφοι!