0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορω να τον βλέπω να λεει παλι για προσλήψεις καθηγητών και ειδικότητες τα νεύρα μου !!!!!!!!!!! Εχει ξεσκιστεί να παιρνει ειδικότητες φετος! Μαλλον εχει πολλούς ψηφοφόρους που ειναι ειδικότητες! Δεν είπε τιποτα ουτε για παράλληλη ουτε και για δασκάλους !!!!! Αντε καλή μας υπομονή κΑι παλι ............ Κορίτσια θελω να πιστεύω το μαρτύριο να τελειωσει τουλάχιστον μεσα στον Νοέμβριο !!!!!
Με την ίδια λογική να ρωτήσεις τι χρειάζεται η παράλληλη στήριξη και τα ζεπ;;; Πού κολλάει το ένα με το άλλο; Μάλλον δεν γνωρίζεις αυτό το κομμάτι εργασίας μας γι' αυτό το λες! Τέλος πάντων, ας μην αναλωνόμαστε σε τέτοιες συζητήσεις. Ας πάρουν πρώτα όσους δασκάλους χρειάζεται για να καλυφθούν οι μαθητές και μετά ας πάρουν ειδικότητες. Μη συγκρίνουμε τη Γλώσσα και τα Μαθηματικά με τη Θεατρολογία!Ρε παιδιά, μήπως μπερδεύτηκε ο τροφαντούλης και με τις 596 που αναφέρει στην παράγραφο του Ειδικού
Να δωσω μια πληροφορία σε όσους ενδιαφέρονται ! Αυτοί που έμειναν στον ειδικής πε70.50 και πε70 ειναι πλέον 260 άτομα μαζι !!!! Μίλησα με άτομο που έκατσε και τα μέτρησε εχω και τον πίνακα οποίος θελει μου δίνει μαιλ και στελνω
Marilou τι εννοείς με ΠΕ70.50 και ΠΕ70 μαζί; Εννοείς αυτούς που έμειναν στον πίνακα ειδικής ότι είναι 260 και μετά τρέχει ο πίνακας με τους ΠΕ70; Εγώ πάλι μεγάλο αριθμό τον ακούω και έχω κι εγώ την άποψη ότι για να ξεμείνανε μάλλον κι αυτοί εχουν περιοχές που περιμένουν να ανοιξουν. Είπαν θα πάρουν 640 δασκ και νηπιαγ και να μην ξεχνάμε ότι οι νηπιαγωγοί περιμένουν γιατί έγιναν λίγες προσλήψεις παράλληλης.
εδω ειναι κλαδοσ πε70 και αν δε σου αρεσουν καποια πραγματα που ειπωθηκαν εδω μπορεις να μην μπαινεις απλως. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι θελέι και ναι το δηλωνω δημοσια χωρις κανονικο δασκαλο δεν μπορει να λειτουργησει ενα σχολειο ...ολες οι ειδικοτητεσ προσφερουν , αλλα για την βάση χρειάζεται ο δάσκαλος... δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα.
εμειναν 26 ειδικης και 245 περιπου πε70,50 . Ολοι μαζι πε70.50 +πε71 ειναι 260 ατομα