0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη σύγκριση δεν την έκανα εγώ, την έκανε η συνάδελφός σου στην οποία αρχικά απάντησα. Αν θες δες από πού ξεκίνησε η συζήτηση και γιατί. Επίσης, αυτό ακριβώς προσπάθησα να πω, ότι δεν χρειάζονται συγκρίσεις. Δεν αμφισβήτησα ότι τα κενά δασκάλων είναι πολυάριθμα. Αντίθετα είπα ότι πρέπει να γίνουν προσλήψεις αναλογικά όπου υπάρχουν κενά. Και στους δασκάλους και στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που ακόμα έχουν κενά κ σε αβαθμια κ σε ββαθμια. Το γκρουπ που ανέφερες δεν το έχω υπ'όψιν μου, θα μπω να το δω όμως. Τέλος, συγγνώμη αν σου χαλάω το γλυκό, αλλά είμαι σε φόρουμ εκπαιδευτικών, όχι μόνο δασκάλων. Το συγκεκριμένο νήμα αφορά δασκάλους αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων. Στο νήμα των ΠΕ06 θα σε δεχτούμε ευχαρίστως να μπεις να εκφράσεις την άποψή σου αν το θελήσεις. Φιλικά, και σόρρυ αν σας "προβλημάτισα".
μα δεν χρειάζεται καμία σύγκριση, ο δάσκαλος προηγείται στο δημοτικό, τα αυτονόητα θα λέμε;
Δε μπορω να τον βλέπω να λεει παλι για προσλήψεις καθηγητών και ειδικότητες τα νεύρα μου !!!!!!!!!!! Εχει ξεσκιστεί να παιρνει ειδικότητες φετος! Μαλλον εχει πολλούς ψηφοφόρους που ειναι ειδικότητες! Δεν είπε τιποτα ουτε για παράλληλη ουτε και για δασκάλους !!!!! Αντε καλή μας υπομονή κΑι παλι ............ Κορίτσια θελω να πιστεύω το μαρτύριο να τελειωσει τουλάχιστον μεσα στον Νοέμβριο !!!!!
Συγνωμη....δηλ εχεις τα νευρα σου που σε αυτη την δυσκολη περιοδο για ολους ..ακους οτι θα κανει προσληψεις σε ειδικοτητες...γιατι σου πηρε καποιος το φαγητο και δεν σου αρεσε!!!!!!!
ΞΑΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ70 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥς ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ .