0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να ελαφρύνω λιγο το κλίμα, ας αλλάξω κουβέντα:"Γνωρίζει κανεις ποσα περιπου άτομα εχουν απομείνει στον πίνακα με προυπηρεσια;;"
Καλά εσύ πίσω έμεινες. Όταν εγώ τα έλεγα, κάποιοι ενοχλούνταν (άλλα άτομα), και έκαναν λόγο για τάχα μου δικαίωμα σε ίσες ευκαιρίες.
Ελαφρύ το κλίμα..... Δεν πρέπει να έμειναν πολλοί γιατί χτες άνοιξε και η
Ειλικρινά είστε απαράδεκτοι που κάθεστε και μαλώνετε μέσα σε ένα τέτοιο group εκπαιδευτικών. Καλλιεργημένοι άνθρωποι είμαστε. Κι εσείς "σφάζεστε" για κάτι που δεν αλλάζει προς στιγμήν. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί,για να καλυτερέψει τη θέση του. Loosen up!!!
Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί,για να καλυτερέψει τη θέση του. Loosen up!!!
όταν συμφώνησες με salamaki αυτό έκανεςεγώ δεν χαρακτηρίζω κανένα μεταπτυχιακό της πλάκας, δεν είμαι δοαταπ ούτε το αντίστοιχο υπουργείο της κάθε χώρας, φοιτητές της πλάκας να το δεχτώ όπου θα βρεις παντού. δηλαδή επειδή συνάδελφοι σου επέλεξαν να αποκτήσουν εξειδίκευση και έτσι να είναι ανταγωνιστικοί στον χώρο εργασίας αυτό είναι επιλήψιμο ? με την ίδια λογική σου και όσοι πήγαν σε παιδαγωγικό μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για αντίστοιχη "συμπεριφορά" και μάλιστα ο μπαμπάς σίγουρα τότε πλήρωνε τα φροντιστήρια, ενώ τώρα κάποιοι από τους συναδέλφους που κάνουν μεταπτυχιακό εργάζονται για να το πληρώνουν. Στην τελική ποια είσαι εσύ να κρίνεις και να κατακρίνεις την όποια οικονομική θυσία έκανε ο οποιοσδήποτε για να μορφωθεί και να αποκτήσει περισσότερα εφόδια στο επάγγελμα του. αυτό έπρεπε να το πεις στο υπουργείο, να πεις ότι έχω τις αποδείξεις ότι είμαι καλύτερη (σε γνώσεις και όρεξη) από έναν .50, αλλάξτε τον νόμο παρακαλώ. Φυσικά θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Αν πραγματικά δεν ανήκεις στην ειδική τότε μην ξανακάνεις αίτηση, τόσο απλά.αλήθεια το ξέρεις εσύ αυτό ? έχεις κάποια έρευνα πρόχειρη? έστω και μικρή που να τεκμηριώνει όσα λες ? όσο ξέρω εγώ ότι εσύ αγαπάς την γενική τόσο ξέρω και για τους άλλους ότι αγαπάνε την ειδική. ένα προσωπικό παράδειγμα: εγώ και άλλοι 3 ήμασταν μαζί αναπληρωτές ειδικής στην περιοχή μας διοριστήκαμε κάποια στιγμή (στην γενική γιατί δεν υπάρχει διορισμός στην ειδική αν δεν το ξέρεις) και όλοι μας πήγαμε πάλι στην ειδική και μετά από χρόνια εδώ ήμαστε.... απίστευτο ε ? αλλά σε πληροφορώ δεν σημαίνει ότι θα κάτσουμε στην ειδική για πάντα, κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς θα πάμε και γενική και ξανά πίσω, άλλωστε έχουμε όλα εκείνα τα προσόντα να είμαστε και στα 2.με συγχωρείς λοιπόν, και εδώ θα σταματήσω, άλλα ορισμένοι έχετε δηλητηριαστεί τόσο πολύ μέσα σας με αποτέλεσμα να βγάζετε απίστευτη κακία και κατινιά... είναι κρίμα εκπαιδευτικοί που δεν αμφιβάλω ότι έχουν τις πιο αγαθές προθέσεις και τις καλύτερες ικανότητες να οδηγούνται σε αυτά τα μονοπάτια, ελπίζω κάποια στιγμή να βρείτε τον δρόμο σας είτε μόνοι σας είτε με βοήθεια να αποβάλλεται όλο αυτό το δηλητήριο.
Από ό,τι έχω υπολογίσει έχουν μείνει 181 στον πίνακα προϋπηρεσίας.....!!!!
Μακάρι να είναι σωστοί οι υπολογισμοί σου.Όσο για το ερώτημα που έθεσες, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται 750 περίπου προσλήψεις δασκάλων (300 από το ΠΔΕ και 449 από τη ΖΕΠ). Ο πίνακας μηδενικής έχει ήδη φτάσει στο 361. Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι στις 2 επόμενες φάσεις πάρουν όλους τους εναπομείναντες (κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο), ο πίνακας μηδενικής αναμένεται να φτάσει στο 930 [(750 + 361) - 181]. Αν, όμως, το σύστημα προσπεράσει κάποια άτομα λόγω επιλογών, τότε ο τελικός αριθμός θα είναι κοντά στο 1.030 (προσωπική εκτίμηση).Αν επιτρέπεται εσύ σε ποια θέση είσαι περίπου;;
DaskalosΠως υπολογιζεις αυτο το 1030 απο την στιγμη που απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιας πηραν κατι λιγοτερο απο 210 ατομα, ενω το νουμερο εφτασε στο 361?