0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@jak13Επέτρεψε μου να σου πω κάτι.Ας πάμε π.χ. με τους φιλόλογους να δούμε κάτι....2015 Αιτηση 1698 ικανοποίηση 500 2016 Αίτηση 1370 ικανοποίηση 44
Εσύ είσαι οικονομολόγος αν θυμάμαι καλά και μάλιστα θες Θεσσαλονίκη; Για δες εδώ πόσο εύκολο ήταν να πας διαχρονικά και αν φταίνε όλα όσα αναφέρεις τα τελευταία χρόνια ή απλά μιλάμε για μια ζόρικη περιοχή διαχρονικά
Αυτό από μόνο του δε λέει κάτι; Γιατί δε μένουμε εδώ και θα πρέπει να κάνουμε διάφορες υποθέσεις για να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα που πιθανόν να μην ισχύουν; Αν και κατά τη γνώμη μου δεν αποδεικνύεται, το να θέλουν να έρθουν πιο κοντά στο σπίτι τους πιστεύω ότι δεν είναι επιλήψιμο.Μια χαρά είμαι εδώ που είμαι και πάντως καμιά σχέση δεν έχω με Θεσσαλονίκη.
Για ηρεμήστε λιγάκι! Ο συνάδελφος jack13 παρέθεσε τα στραβά κι ανάποδα της Παιδείας, γιατί αφορούν τις μεταθέσεις. Όταν κάνεις συγχωνεύσεις μειώνεις οργανικές π.χ. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί όσοι διαφωνούμε με τις δικές σας θεωρίες είμαστε "κακομαθημένοι έφηβοι". Οι άνθρωποι και δη κάποιοι που διαθέτουν και μια σχετική μόρφωση αντιπαρατίθενται με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς. Επειδή αρνούνται κάποιοι να δουν την πραγματικότητα από τη δική σας σκοπιά δεν είναι στο γυάλινο πύργο τους. Τέτοια αντιπαράθεση συγχωρείται στους μαθητές μας, όχι σε ενήλικες και δη εκπαιδευτικούς. Δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτό το πνεύμα. Ναι, εδώ μέσα μπαίνουμε για πληροφόρηση και για να τα λέμε πού και πού (σκέψεις, αγωνίες, απόψεις κτλ.). Το θέμα είναι οι μεταθέσεις και οι μεταθέσεις έχουν να κάνουν με τη γενικότερη κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος. Οι επιθέσεις δεν έχουν να κάνουν με τις μεταθέσεις.
Σε σενα θα το πω;Τι εισαι ο δικαστης Ντρεντ;Οι επιστροφες δεν γινονται δεκτες. Ο τροπος που επελεξες να λυνεις τις διαφορες σου με τα ''βυσματα'' δεν ειναι ο ενδεδειγμενος.Γι αυτο οταν αμφιβαλουμε ή εχουμε στοιχεια παμε στα δικαστηρια,δεν πεταμε κουβεντες στα φορουμ.Eκτος κι αν ειναι χομπυ το να προσβαλεις κοσμο.Σεβαστο.Κι εμενα μου αρεσει να γυμναζομαι.
Σε ρωτησα,παντα γραφω με σαφηνεια νομιζω,αν θεωρεις πως υπαρχουν βυσματα μεταξυ των διοριστεων 2008.Διαβασε τι μου απαντησες.Αυτα.Κουρασαμε τους συναδελφους.
Να σε βοηθησωΣου είπα ήδη ένα από παλιούς διορισμούς. Εσύ μου λες ότι όλοι είσαστε χωρίς βύσμα εγώ αμφιβάλλω. Ο χρόνος θα δείξει. εξάλλου δεν γεννήθηκε κανένας βύσμα...στην πορεία βρίσκει...Δευτερη προταση.
Σε παραπεμπω στην τροποποιηση.Δεν εχω να πω κατι αλλο.Ειναι απολυτα σαφες.
το θέμα που συζητάμε ειναι μεταθέσεις 2016, όχι όλα τα στραβά κι ανάποδα της παιδείας. Όταν περιορίζετε τα στραβά κι ανάποδα στην επίδραση που μπορεί να έχουν στις μεταθέσεις , τοτε αδικείτε και τις δυο συζητήσεις. Και στον τρίτο παρατηρητή εκφυλιζουμε πολύ σημαντικά θέματα δε επίπεδο μικρό συμφερόντων, δικαιολογημένων ισως, αλλα μικροσυμφερόντων. Αυτο αφορά και τις συζητήσεις που ίσως όλοι κάνουμε εκεί έξω , με αυτούς που πληρώνουν τους μισθούς μας με τους φόρους τους.
...και να σας πω και κατι. Υπαρχουν και αρκετά πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν που μάλλον δεν μας συμφέρουν, στα θέματα μεταθέσεων και διορισμών....δεν βλέπω να τα αναφέρει κανεις. Ουτε κι εγω βέβαια, μορφωμένα παιδιά είστε ...
Και ο απαραίτητος , σε καθε συζήτηση , ad hominem επιτιθέμενος.. Με τον απαραίτητο γερμανοτσολιά μπαμπη ... Καλά μπάνια παιδιά
Αν πας όμως να χαλάσεις το παιχνίδι με μεταθέσεις και αποσπάσεις θα σου αλλάξουν τα φώτα...Ετσι δουλεύουν χρόνια και μάλιστα αγκαλίτσα "όλοι" που τη μια εδώ πανηγυρίζουν και την άλλη κλαίνε για τα μάτια του κόσμου και για τις καρέκλες.
Δεν ξέρω ποιους εννοείς αλλά το παιχνίδι είναι ήδη χαλασμένο.Καλά τα λες αλλά οι μεταθέσεις δεν επιβαρύνουν οικονομικά τον προυπολογισμό, φτάνει να γίνεται σωστός προγραμματισμός.