0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκείνο που απεχθάνομαι είναι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί διότι στα ιδιωτικά σχολεία μπαίνουν με αδιαφανή κριτήρια...και μετά διεκδικούν θέση στο σχολείο....γενικά τα πάντα είναι.....ασχολίαστο....και επειδή το θέμα αυτό το έχω ψάξει και μαίνομαι....δεν θέλω να τους βλέπω...
...αυτες ειναι ενστασεις/αποριες δικες σου η του ροζ πανθηρα;
Το παιδακι στη φωτο ειναι δικο σου ή του γειτονα;Μια Γαυδο θες εσυ κοριτσι μου να συνελθεις! Αντε γεια
Παρατηρω σε ολα τα τοπικ οτι βγηκα αληθινος.πολλοι συναδελφοι καταλαβαν οτι οι πινακες αλλαξαν μορφη προς το χειροτερο κι οσοι νομιζουν οτι θα διατηρησουν τις δυναμεις τους ειναι προσωρινο!!!Και πραγματι......παρατηρειται το εξης..ενω πριν το ανοιγμα ακουγονταν φωνες κ κραξιματα εδω μεσα...ξαφνικα μετα τους ενδεικτικους πινακες κανεις δεν βγηκε να το πανηγυρισει και να ευχαριστηθει....για μενα αυτο λεει πολλα.δασκαλοι μου ειπαν οτι ειχα δικιο.ακομη και στον πινακα τους εγινε χαμος με την παρεισφρυση της ειδικης αγωγης/γνωστος οδυρεται γιατι εχασε 300 θεσεις....στον πινακα των δασκαλων.παραπονα και οι νηπιαγωγοι.μαθηματικοι.φιλολογοι,φυσικοι και χημικοι...ολοι τρεχουν κ δεν φτανουν ...δημιουργηθηκε ενα εχτρα αγχος...ολοι τωρα θα κυνηγουν δυσπροσιτα!!!!!!!!!!!!!
Eγώ θα πω το άλλο: Στους πίνακες των Φιλολόγων προστέθηκαν 15-16 άτομα ειδικής κατηγορίας. Δε θέλω να γίνω κακιά, αλλά για αρκετούς από αυτούς υπάρχουν υπόνοιες ότι τα χαρτιά τους δεν είναι έγκυρα. Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να απαιτηθεί η επανεξέτασή τους από ιατρικούς φορείς εντός της πρωτεύουσας για να είναι αντικειμενικές οι γνωματεύσεις;Και καλά γι αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν και έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά οι υπόλοιποι;Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων από κάποιους συναδέλφους που μπορεί να τους αφορά το θέμα-η υγεία είναι πάνω απ'όλα-αλλά έχω αρκετούς προβληματισμούς επί του θέματος.
Στους πίνακες των Φιλολόγων προστέθηκαν 15-16 άτομα ειδικής κατηγορίας. Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να απαιτηθεί η επανεξέτασή τους από ιατρικούς φορείς εντός της πρωτεύουσας για να είναι αντικειμενικές οι γνωματεύσεις;Και καλά γι αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν και έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά οι υπόλοιποι;Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων από κάποιους συναδέλφους που μπορεί να τους αφορά το θέμα-η υγεία είναι πάνω απ'όλα-αλλά έχω αρκετούς προβληματισμούς επί του θέματος.
Μπορεί κάποιος να μού απαντήσει στο εξής ερώτημα:εφόσον τώρα υπάρχει ενιαίος πίνακας αναπληρωτών (και γενικής και ειδικής), παράλληλα μ' αυτόν θα υπάρξει και ξεχωριστός της ειδικής αγωγής;