0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλά οταν 60-70000 ανθρωποι εχουν κανει αιτηση με την ΤΩΡΙΝΗ εγκύκλιο,και έχουν κάνει έναν στοιχειώδη προγραμματισμό, δεν μπορεί κατοποιν εορτής να ερθει και να σου πει αλλα...ούτε κανενα δικαστήριο ,ουτε κανενα υπουργειο..πότε θα γινουν οι αιτησεις , πότε θα ξαναβγει εγκυκλιος, πότε θα γινουν οι προσληψεις αναπληρωτων...ας ειμαστε λιγο σοβαροι ...ανεφικτα πράγματα...του χρόνου βλέπουμε ...
άκου ΄κάτι....εγώ ΑΣΕΠ έχω, δεν ξέρω τι έχεις εσύ....αλλά κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, και σου λέω, πως θα έλθει το κράτος να πει σε όσους έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες κάνε στην άκρη και μπες στο τέλος και πίσω από όσους δεν έχουν ουτε μια ώρα προϋπηρεσία κι ας έχουν ΑΣΕΠ , εσύ που όλα αυτά τα χρόνια στήριζες το σύστημα; δεν τον γράφει κανονικά; για σκέψου το λίγο...έχω συγγενή μου στο υπουργείο παιδείας και το συζήτησα μαζί του το της προσφυγής και ξέρεις τι μου είπε; έχω δει προσφυγές εγώ!!! να τις πετούν οι κυβερνώντες στον κάλαθο των σκουπιδιών....αλήθεια αν σε καλέσουν και αρνηθείς και εξαντλήσει όσους εχουν ΑΣΕΠ, τι πρέπει να κάνει το υπουργείο; δεν θα πάει στους επόμενους που έχουν προϋπηρεσία και όχι ΑΣΕΠ; η φετινή τους προϋπηρεσία που θα μπει κατά τη γνώμη σου;
ΑΣΕΠ άμεσα λοιπόν για να δούμε όλοι τί μπορούμε να κάνουμε όσοι δεν προλάβαμε να δώσουμε. Αυτό πρέπει να είναι βασικό αίτημα των συλλόγων που πιστεύουν στην αξιοκρατία.Καλή επιτυχία παιδιά μπας και ανοίξει ο δρόμος και γίνει επιτέλους ο ΑΣΕΠ!
Επαναλαμβάνω ,μετά τα ασφαλιστικά πρέπει να πέσουν βροχή και οι ενστάσεις !!! Εκλογές έρχονται ...και ασφαλιστικά και ενστάσεις κάτι θα πετύχουμε !!
Και για να μην ξεχνιόμαστε σχετικά με το μέγεθος των αδικιών της διάταξης που πάνε να εφαρμόσουν, αναφέρω ενδεικτικά τις παρακάτω περιπτώσεις που εντόπισα μελετώντας τον "όλως ενδεικτικό πίνακα" για τους ΠΕ70 (δυστυχώς είναι πρακτικώς αδύνατο να δω πόσες θέσεις έχασε ή κέρδισε το κάθε άτομο των πινάκων):α) Συνάδελφος, που βρισκόταν κοντά στη μέση του