0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος δούλεψε την πενταετία 2010-2015 φυσικά και θέλει να ανοίξουν οι πίνακες, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είμαι πίσω από άτομα που είχαν αποκτήσει προυπηρεσία και ξαφνικά αποφάσισαν να αράξουν στο σπίτι τους προφασιζόμενοι το νόμο Διαμαντοπούλου , αραχτοί στα 24μηνάκια, στη σειρούλα του πίνακα αναπληρωτών που ήταν σχεδόν στάσιμη, στους ιδιωτικούς που η δική τους προυπηρεσία μετράει, στους ειδικής αγωγής που η προυπηρεσία τους μετράει και στον πίνακα γενικής !!!!!!!!!και όσοι δούλεψαν το 10-15 για εξηγήστε μου γιατί δεν πρέπει να μετρήσει η προυπηρεσία μας γιατί ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!
Όποιος δούλεψε την πενταετία 2010-2015 φυσικά και θέλει να ανοίξουν οι πίνακες,
Οταν μου πει καποιος απο εσας τον λογο που κλειδωσαν οι πινακες θα ξανακανω διαλογο.
Συγγνώμη. αλλά μακάρι να έκανες διάλογο. Πετάς βόμβες, σου απαντάμε, και μετά αλλάζεις το θέμα. Ωραίος διάλογος.
Πείτε μου ότι υπάρχει έστω ενας-μια που έπεσε με το ξεφτιλισμενο άνοιγμα μια θέση έστω,και ασχολείται με το αν περιμένει στην ουρά για να κάνει καινούρια αίτηση..Επαναλαμβάνω,αντί να πάμε για αιτήσεις να πάμε πρώτα υπουργειο, να τους στριμωξουμε και να απαιτησουμε άμεση αναστολή τους ανοίγματος των πινάκων.Δε θα αφήσουμε σε τυχαρπαστους,και αφισοκολλητες να μας καταστρέψουν .Ακόμα και τον αρχιεγκληματια λοβερδο αυτοί τον επηρέασαν.