0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μεσημέρι σε όλους. Όλοι όσοι δουλεύαμε αυτά τα χρόνια περιμέναμε μια δίκαιη μεταχείριση. Αντί αυτού, βλέπουμε τους ιδιωτικούς να μας προσπερνανε κατά μέσο όρο 100 θέσεις. Εμένα δεν με πειράζει να μετρήσουν τα δυσπροσιτα.Στη δημόσια εκπαίδευση δούλευαν οι συνάδελφοι.. Και όσοι είχαμε πριν το 10, μέτρησαν. Αλλά το να βλέπω ιδιωτικούς με 100 μόρια, χωρίς ασεπ πάνω από μένα, ε όχι ρε παιδιά. Δεν καταπινεται με τίποτα. Γίνεται του βύσματος στους πίνακες... Έστειλα στο μπρατη και στο χρονη. Τα έλεγαν λέει στο γσ της δοε... Αντε βρες άκρη...
Ούτε για αστείο δε πρέπει να μείνει αυτό το παράνομο άνοιγμα των πινάκων.Αυτό που έχουν μείνει να το υποστηρίζουν μόνο τα ρουσφέτια της ΝΔ και της ΔΑΚΕ κατά δική τους ομολογία.Που δεν έχουν κανένα προσωπικό συμφέρον από αυτό όπως το τρωκτικό,αλλά το κάνουν για να εξυπηρετηθεί το υπουργείο και να διοριστούν ως αναπληρωτές! σε γραφείο του υπουργείου.Ολοι μαζί θα το πετύχουμε και οι πίνακες θα ανοίξουν μετά από ΑΣΕΠ.
MIKE 1924 τελικα θα γινεις ο γραφικος του φορουμ.Πληροφοριες θελουμε οχι ξεκατινιασμα.++++++++++++++++++++++++++++++
χαρούμενο 1998!!!!!! πες μας sotiris ότι δεν θέλεις να; χάσεις τη βολή σου που έχαναν άλλοι τόσα χρόνια
MIKE 1924 τελικα θα γινεις ο γραφικος του φορουμ.Πληροφοριες θελουμε οχι ξεκατινιασμα.
Απντηση στο ερωτημα μου ακομα δεν εχω παρει......γατακια......
Το ΣτΕ θα τους στείλει πίσω την εγκύκλιο τους.Το θέμα είναι να πιεσουμε συνέχεια τη Κιαου ώστε να συμμορφωθούν επιτέλους με το νόμο της Διαμαντοπούλου. Για να μην είμαστε μια ζωή καρπαζοεισπρακτορες αναπληρωτές να κυνηγαμε το δυσπρόσιτο.