0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mpi Πες τα αγόρι μου.pan pan δε θέλω να ασχολούμαι μαζί σου,αρκετη βλακεία έπεσε ,φτάνει.Ρε,ο ΑΣΕΠ απαγορευει το άνοιγμα των πινάκων μετά 2 έτη από τον τελευταίο διαγωνισμο.Το καταλαβες?Δωστου λίγο και θα πάρει.
καλα ποσο σου παει ο μηνας σου 1 ατομο;;;εγω με ένα παιδι εζησα με 1075 το μηνα σε δυσπροσιτο επι 9 μηνες πληρωνοντας νοικι 200
ΜΙΚΕ και sotirios 5 χρόνια κλέβατε τη θέση συναδέλφων σας. Με λιγότερα μόρια ήσασταν ψηλότερα. Φέτος τους την επιστρέφετε.
Δίνοντας αναδρομικά διπλάσια απο το 12? Μάλλον αυτό είναι κλοπή. Ελπίζω να δικαιωθούν και οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ του 2008. Για τα διαφυγόντα χρήματα απο την ΜΗ ΠΡΟΤΑΞΗ τους.Αλητεία.
Γνωρίζεις ότι είμαι ένα άτομο; Άλλα έξοδα πίσω στην πατρίδα δεν είχες αφήσει να τρέχουν; Και με τι ζεσταινόσουν το χειμώνα;
πληρωνα και τη θερμανση...μα το θεο Σωτηρακη ημουν σιγουρη ότι θα κανεις αυτή την ερωτηση για τη θερμασνση...χαρακτηριστικο ατομου που δεν εχει στηριχτεί στα ποδια του...αγορι μου και στο λεω φιλικα, εμεις που γυρναμε ανα την ελλαδα ειμαστε πλεον με την ψυχολογια εργατη ...εχουμε τσαλακωθεί τοσο που ...τι λες τωρα ...και τι γραφεις !αν εχεις σοβαρα εξοδα τα οποια δε θα μπορουσες να καλυψεις δουλεύοντας εκτος νομου σου σημαινει ότι ειχες καλυτερη επιλογή με περισσοτερα χρηματα στο νομο σου και επελεξς να μεινεις εκει απορρίπτοντας τη λυση του να φυγεις εκτος και νη γινεις δουλοπρεπης σαν εμας!δυστυχως όμως εμεις ειχαμε 1 και μοναδικη λυση , να φυγουμε εκτος, η οποια επειδή μοριοδοτηθηκε κι εσενα δε σε συμφερει προσπαθεις με οποιοδηποτε επιχειρημα ειτε νομικο ειτε νομικιστικο ειτε παιδαριωδες τελειως να ακυρωσεις...αντι να παραδεχτείς που εσυ και μονο φταις που δεν εβαζες το ρημαδι το κουτακι και τωρα εισαι χαμηλα στον πινακα κι οι αλλοι που δουλεύανε ΔΙΚΑΙΩΣ σε περνούν -αφου εσυ εισαι καλοπερασάκιας και δε θελεις να κουράζεσαι και να χανεις τη βολη σου!!!