0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη δικομανια και "νομολαγνεια" σας θα καταφέρετε να είστε οι βασικοι υπευθυνοι που τα σχολεια θα ξεκινησουν χωρις αναπληρωτές. Δώσατε εναν ασεπ και νομίζετε ότι πρέπει να στέκονται ολοι οι υπόλοιποι προσοχη μπροστά σας.
Αυτό συναδελφε που λες ...είναι μεγαλη αληθεια...είμαι τυχερη (προς το παρον) σε αυτόΌμως ότι κατά τυχη πηγα εκτος νομου ηταν η αιτια που καταλαβα τι περνανε όλα τα παιδια που γυρναναε από δω κι από κει ..και αυτό θα το στηρίζω με ολες μου τις δυναμεις!!!Ναι εχεις δικιο ...όμως αυτος είναι και ο λογος που οι συνάδελφοι από κλειστους νομους επιλεγουν δυσπρόσιτα...κι όχι να κάθονται σπιτι τους...σκεψου το αυτό!!!
Μάλλον δε πήγες αρκετά μακριά.MIKE και Sotirios θα πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλευόσασταν τους συναδέλφους σας ΠΕ70 για 5 συναπτά έτη. Μπορείτε ακόμα και τώρα να ζητήσετε συγγνώμη.
Δωσαμε πανω απο εναν ΑΣΕΠ και εχουμε 11 χρονια προυπηρεσια !
Απορώ πώς δεν μπαναρίστηκες ακόμα. Παραβίασα κάποιον νόμο; Μπορείς να αποδείξεις ότι εκμεταλλεύτηκα κάποιον συνάνθρωπό μου; Αλλά τι λέω... και πριν σου ζήτησα να αποδείξεις τονισχυρισμό σου ότι έκλεψα, κι ακόμα απάντηση δεν πήρα.
Δε παραβίασες νόμο αλλά εκμεταλλεύτηκες έναν άδικο νόμο που σε είχε για 5 χρόνια πάνω από συναδέλφους σου με περισσότερα μόρια.
Η αδικία αποκαταστάθηκε και οι συνάδελφοί σου ακολουθώντας κι αυτοί το νόμο παίρνουν πίσω τη θέση τους.
Άρα σταματείστε τη γκρίνια εσύ και ο ΜΙΚΕ, η επετηρίδα μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Ασε που εχω την υποψια πως εισαι το ιδιο ατομο με 2 λογαριασμους για να κανεις μπουγιο..