0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν φταίνε όσοι προσέφυγαν, αυτoί την πάρτη τους κοιτάνε...φταίει το υπουργείο το οποίο 7 μήνες χτενιζόταν και δεν ψήφιζε ένα νέο σύστημα διορισμών και το άνοιγμα από το 10 και μετά με διπλασιασμό των δυσπροσίτων....απλά αυτοί που προσέφυγαν θέλουν την πλειοψηφία που βόγκαγε να μαζεύει προϋπηρεσία όμηρο....για να μην ανακατευθεί η τράπουλα....καθίστε σου λέει με τα δεδομένα του 10....μια ζωή...μας βολεύει....
Συγνώμη portokali αλλά σε είχα για πιο ανοιχτόμυαλο. Δηλαδή τώρα με το άνοιγμα των πινάκων θεωρείς πως θα είσαι ελεύθερος; πλέον όλοι θα μπουν σε ανερμάτιστο κυνηγητό μορίων για να εξασφαλίσουν θέση αναπληρωτή. Και μπορεί για ένα δύο χρόνια να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σπίτι σου χάρη στο άνοιγμα που κάκιστα και παρανόμως έγινε, πολύ σύντομα όμως και άγνωστο για πόσο(και πόσο θα αντέχεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι) θα πρέπει να ξενιτευτείς για να μη μείνεις άνεργος. Το άνοιγμα είναι νόμιμο από το 14 και μετά και για να μπορούμε να πούμε ότι δεν μας βάζει σε ένα αέναο κυνήγι μορίων είναι οι μόνιμοι διορισμοί.
Δηλαδή εσένα σε γεμίζει ως άνθρωπο να ξενιτεύσαι κάθε χρονιά για να απολαμβάνεις την κορυφή. Αυτό καταλαβαίνω.Οι πίνακες έκλεισαν με νόμο του κράτους. Κάποιοι σχεδίασαν τη ζωή τους πάνω στο κλείσιμο των πινάκων. Έρχεται το υπουργείο και τους (μισό)ανοίγει. Πές μου ένα επίθετο που ταιριάζει για αυτόν που έπραξε με βάση ψηφισμένο νόμο. Πολύ απλά Μαλ...ς θα σου έλεγα εγώ.και μπορεί σε αυτή την περίπτωση όπως σου έγραψα αλλά δε μου απάντησες τότε εσύ να είσαι "ο κερδισμένος" από την ανακολουθία του κράτους, με τη στάση σου όμως δίνεις το ελεύθερο κάποια στιγμή κι εσένα να αδικήσει. Και κάτι άλλο.Γράφεις ότι αυτοί που προσέφυγαν ...tην πάρτη τους κοιτάνε. Δημόσια εδώ παραδέχθηκες ότι ήσουν επιτυχόντας σε ασεπ το 2006 και το 2008. Άρα τα συμφέροντα σου είναι με αυτούς που προσέφυγαν, εκτός κι αν δεν είσαι τελικά αυτό που έγραφες.
mathstavros εγω ξερεις τι δεν καταλαβαίνω; πως είναι δυνατον να σχεδιάζεις τη ζωη σου και να μη βαζεις μεσα το θεμα της δουλειας σου!ωραια οι πίνακες είναι κλειστοι .Όμως εσυ δεν εχεις καμια αναγκη οικονομικη ,ψυχολογικη να δουλεψεις σε αυτό που σπουδασες , που περασες από εξετασεις;;;;με ποιο κριτηριο λες δε δουλευω επειδή είναι κλειστοι οι πίνακες; στη δικη μου λογικη αυτό ακούγεται ..."δε με συμφερει γιατι δε μετραει στο μελλοντικο διορισμο μου"αυτό όμως συνεπάγεται σαφως ότι εχεις άλλες διεξόδους, επιλογες και προτιμησεις...επισης δειχνει ότι το μονο που σε ενδιαφερει είναι να διοριστεις/ τακτοποιηθείς και σε πολύ δευτερη τριτη μοιρα αξιολογεις την αγαπη /αναγκη σου για το επαγγελμακαι ρωταω :το συναδελφο που αξιολογει ως πρωτη την αναγκη του να εργαστεί και εργαζεται και μακρια από τον τοπο του γιατι εσυ να τον σπρώχνεις πισω; γιατι δεν του αναγνωρίζεις το μοχθο που κατεβαλλε όταν εσυ εκανες άλλες επιλογες; αφου η πιο φτωχος από σενα είναι τελικα ή πιο συνειδητοποιημένος δάσκαλος ! γιατι φανηκε οτι κινητρο του να εργαστει με τους κλειστους πίνακες ηταν η αναγκη του η η αγαπη του για τη δουλεια του...σε αντιθεση με οσους ειχαν αλλα συμφεροντα και καθισαν σπιτι τους!υβρις συναδελφε κι ας αφήσουμε τα νομισκιστικα!
Συγνωμη dimitra68 το να ακολουθει καποιος το νομο και να σχεδιαζει τη ζωη του ( Γυναικα - παιδια ) δεν λεει για εσενα τιποτα ; Το κριτηριο δεν δουλευω μακρια ειναι γιατι εχω οικογενεια και ακολουθω αυτο που λεει ο νομος ! Δεν μπορει να αλλαζουν τα κριτηρια οπως μας βολευει καθε φορα ! Ο συναδελφος που δουλεψε μακρια ηξερε το νομο πως ζηταει τωρα να τον ακυρωσει ;
portokali εγω με το 24μηνο θα ειχα διοριστει. Αν και το θεωρω σωστο σαν τροπο κριθηκε παρανομος απο το ΣΤΕ.