0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sotirios κανενός τη θέση δεν πήρα, αυτοί μου παραχωρούν τη δική τους με τις επιλογές τους. Μήπως να τους δώσω τα λεφτά, τα μόρια και τα ένσημα που έχασαν; Και μένα με προσπέρασαν όσοι πηγαν στα δυσπρόσιτα αλλά δεν με νοιάζει επιλογή τους ήταν θα μπορούσα να πήγαινα κ γω. Μια απ' τα ίδια κ οι ιδιωτικοί. Μακάρι να είχα κ εγώ γνωριμίες κ να δούλευα σε ιδιωτικό! Τέλος πάντων, με το σταυρό στο χέρι κάνεις δεν πάει μπροστά, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Καλή τύχη με τα ασφαλιστικά μέτρα και καλό κουράγιο σε όλους μας.
Sotirios κανενός τη θέση δεν πήρα, αυτοί μου παραχωρούν τη δική τους με τις επιλογές τους. Μήπως να τους δώσω τα λεφτά, τα μόρια και τα ένσημα που έχασαν; Και μένα με προσπέρασαν όσοι πηγαν στα δυσπρόσιτα αλλά δεν με νοιάζει επιλογή τους ήταν θα μπορούσα να πήγαινα κ γω. Μια απ' τα ίδια κ οι ιδιωτικοί. Μακάρι να είχα κ εγώ γνωριμίες κ να δούλευα σε ιδιωτικό!
Κανείς δεν σου παραχωρεί τίποτα. Ενδεχομένως να είχες δικαίωμα να μιλήσεις για παραχώρηση μόνο στην περίπτωση που ήταν γνωστό από το 2010 ότι θα άνοιγαν οι πίνακες φέτος και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ. Αλλά πλεον δεν υπάρχει παραχώρηση, το κράτος μου παίρνει τη θέση και τη δίνει σε σένα, χωρίς την έγκρισή μου.Θεωρώ ντροπή ένας που βρισκόταν έως πέρυσι στον πίνακα μηδενικής (δεν ξέρω σε ποιο πίνακα βρισκόσουν) και που του δόθηκε η δυνατότητα να προσληφθεί νωρίτερα (ακόμα και στην Α φάση), να χαρακτηρίζει "δικαίωση" το να παίρνει τις θέσεις των άλλων, όταν το ότι δούλεψε το χρωστάει σε αυτούς, καθώς αν αυτοί έβαζαν το κουτάκι, αυτός δεν θα είχε δουλέψει εκεί που δούλεψε. Δηλαδή όχι μόνο του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί εκεί που κάλλιστα θα μπορούσε να μην είχε εργαστεί, αλλά τώρα απαιτεί και τη θέση του άλλου. Αυτό είναι ντροπή.
Πιο πιθανό θεωρώ να ζητήσουν να "ανέβει" το ταβάνι, παρά να γίνει ΑΣΕΠ. Εγώ σου λέω ότι τελικά θα μοριοδοτηθούν και πάνω απ'τους 60 μήνες. Αναδρομικά εννοείται.
sotirios δε θεωρείς ντροπή τον αιφνίδιο νόμο της Διαμαντοπούλου 1)που μείωνε με συντελεστές την προυπηρεσία 2) που πάγωσε αιφνιδίως τους πίνακες αναπληρωτών και βγήκαν ωφελειμένοι όσοι είχαν ψηλά μόρια το 2010 και τα κλείδωσαν για να επιλέγουν τις περιοχές που ήθελαν οπότε το κλείδωμα ήταν σωτήριο για αυτούς; αν ήξεραν 5 χρόνια νωρίτερα από το 2010 και όσοι ήταν πιο κάτω στον πίνακα ίσως να έβαζαν κουτάκι για να πετύχαιναν το μέγιστο δυνατό για το κλείδωμα!
αυτοι οι πιο κατω που λες αγαπητε δεν θα ειχαν ελπιδα γιατι και οι πιο πανω θα εβαζαν κουτακι οπως εβαζαν ολα τα προηγουμενα χρονια και ητανβετσι ψηλα στο πινακα.