0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
3 ΑΣΕΠ έπρεπε να είχαν γίνει... κι όχι δύο!!!
Οι επιτυχόντες των ΑΣΕΠ πριμοδοτήθηκαν με μόρια στους πινακες αναπληρωτών. Μεχρι εκεί. Σε κανένα διαγωνισμό η επιτυχία δεν εξασφάλιζε διορισμό. Πάλι τα ιδια θα λέμε.........
Προφανώς γιατί συμφέρει να μην το θυμούνται, αλλά να εστιάζουν στα υπόλοιπα (κλειστοί-ανοιχτοί πίνακες κτλ.). 2 ΑΣΕΠ ακόμα έπρεπε να έχουν γίνει από το 2008 μέχρι σήμερα και πολλά θα είχαν αλλάξει σε θέσεις αναπλήρωσης από τους νέους πτυχιούχους. Αν δεν υπάρξει νέο σύστημα διορισμών, τότε θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη για το τεράστιο ΚΕΝΟ 2008-2016++ της μη εφαρμογής του νόμου, όπου πλέον θα έχουμε 30ρηδες εκπαιδευτικούς που θα βρίσκονται στην ίδια αφετηρία με έναν 22χρονο, γιατί ακριβώς δεν εφαρμόστηκε ΠΟΤΕ ο νόμος ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Συνεπώς ή θα πρέπει να καταργηθεί οριστικά και να πάμε σε νέο σύστημα διορισμών ή να υπάρξει πρόβλεψη/μοριοδότηση και στην ημερομηνία λήψης πτυχίου πέρα από μεταπτυχιακά, γλώσσες, υπολογιστές που σωστά προβλέπονται.
ωραιο αυτο!!!δινουν οι νεοι ασεπ και δουλευουν ολοι οι παλοι με πολλουσς μηνες χωρις ασεπ.πιο ειναι το ωοημα ασεπτοτε?παρε 15 μορια και αντε πιασε τον αλλον με 80 μηνες
Θέλω όμως να πω και κάτι άλλο για τους νεότερους κυρίως που ίσως δε γνωρίζουν: Η προϋπηρεσία κάποιων δεν αποκτήθηκε με καθόλου με διαφανή τρόπο και εξηγώ:ΠΔΣ [/b] Μέχρι πριν κάποια χρόνια -δεν ξέρω ποια χρονιά άλλαξε αυτό- ΠΔΣ έκαναν όσοι είχαν επαφές με το διευθυντή του σχολείου ή κάποιον από το μόνιμο προσωπικό. Κάποιες φίλες μου έκαναν ΠΔΣ στο σχολείο που πήγαιναν ως μαθήτριες αν ήταν τυχερές.ΣΙ
Όποιος έχει ένα χρονοδιάγραμμα για να διοριστούν π.χ. 20.000 φιλολογοι που ειναι στους πινακες + καμποσοι που δεν πηγαινουν αφου δεν εχουν ελπιδα, να το στειλει για να σταματησει η ανθρωποφαγια.