0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εδω και δυο ημερες, ανακοινωνονται τα αποτελεσμα αναπληρωτων
Καλησπέρα.Είμαι απόφοιτος του φιλολογικού τμήματος έδω και 5 χρόνια(θα μου πει τώρα και κάποιος ε δεν είναι και τόσα πολλά).Κάθε χρόνο κανω τα χαρτιά μου όπως και τόσοι χιλιάδες συνάδελφοι και φέτος βρίσκομαι στην θέση 6.000 και κάτι στους φιλολόγους μηδενικής προυπηρεσίας.Ας μου απαντήσει κάποιος θα μπορέσουμε εμείς οι της μηδενικής προυπηρεσίας να μπούμε ποτε σε τάξη?Θα μπορέσουμε ποτε να κάνουμε πράξη τις σπουδές μας.Γιατί ποτέ οι συνδικαλίστες της δευτεροβάθμιας δε μιλούν για τους συναδέλφους τους (χιλιάδες σε αριθμό απο όλες τις ειδικότητες)που δεν έχουν προυπηρεσία?Τι θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε?
Ο Ασεπ δεν θα αυξήσει τις θέσεις εργασίας. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αναδιανομή. Πώς αυτό λύνει το πρόβλημα; Αν δηλαδή δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να μπει σε τάξη χωρίς να του διασφαλίζει ότι σημαίνει και κάτι αυτό, ποιο το νόημα; Έτσι για την εμπειρία;
Πάντα δίνεται κάποιο καροτάκι, εξαρτάται από την εποχή! Σε αυτή την εποχή που είμαστε είναι το να έχει κάποιος δουλεια... οπότε δεν είναι για την εμπειρία απλώς αλλά για τα προς το ζην έστω και για 9 μήνες... Μην ξεχνάς οτι πλέον το σχέδιο είναι να μην υπάρχουν μεγάλες προϋπηρεσίες και διεκδικούμε μετά το αυτονόητο...