0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει πως θα κερδισουν αυτοι που ζητουν προταξη οσων εχουν περασει τη βαση στον ασεπ. Τη βαση περασατε δεν εχετε φεκ. Υπαρχει και προσφυγη αυτων που ζητουν να μεινουν τα πραγματα ως εχουν.Απο τη στιγμη που χρονια δεν εχει γινει ασεπ το υπουργειο εχει πολλα επιχειρηματα να αντικρουσει στο δικαστηριο τους ισχυρισμούς σας. Φετος οπως και να εχει οι αναπληρωτες θα προσληφθουν με το ισχύον. συστημα. Του χρονου με το έλεγχο. του ασεπ, που δεν σημαινει υποχρεωτικά να εχεις περασει τη βαση στον ασεπ.
Απ οτι φαίνεται ειστ είστε ασχετοι με τον τροπο επιλογης προσληψης εκπσιδευτικων στα σχολια. Νομιζετε πως με το να περασει κανεις τη βαση κατι εγινε. Εαν ησουν πραγματικα καλος θα ησουν στους διοριστεους με φεκ. Τωρα εχεις περασει απλως τη βαση. Το δικαστηριο δεν πρόκειται. να το δεχτει αυτό. Επιτυχων ειναι αυτος που εχει επιτυχει να διοριστει οχι αυτος που περασε τη βαση. Οταν ενας μαθβτησας γραφει 11,12σε ενα διαγωνισμα το θεωρειτε επιτυχια. Εκτος και αν αυτος ο μαθητης ειναι μαθητης του 10 και κανει την υπερβαση του με τέτοιους. βαθμους.
Καλο βραδυ εγω αυριο παω σχολείο, διοτι ειμαι διορισμενος ενω εσυ κατσε να τρεχεις στα δικαστηρια και να στερεις απο χιλιαδες παιδιά την ομαλη εναρξη της σχολικης χρονιας. Ασεπ δεν εδωσα. Παντως στο σχολειο μου και στα αλλα σχολεία δεν ειδα καμμια βελτιωση απο οσους εχουν επιτυχια ασεπ. Η εμπειρία. ειναι αυτη που σε κάνει να στέκεσαι στην ταξη σωστα.Τοσα χρονια το 60 τις εκατο των διοριστεων του ασεπ δεν καταφερε να ανεβασει το επιπεδο στην ελληνικη εκπαιδευση. θα κανετε τη διαφορα εσεις που περασατε τη βαση και θέλετε να έλθετε. στα σχολεία ως αναπληρωτες να μου λείπει. Αυτο το ύφος των χιλιων καρδιναλιων να μου λείπει.
Αυτό με την μεγαλύτερη επίδοση στον ΑΣΕΠ το προέβλεπε και ο νόμος Διαμαντοπούλου (η βαθμολογία σου ισχύει για 3 ΑΣΕΠ) μετά την λήξη της μεταβατικής.Αυτά τουλάχιστον καταλαβαίνω ή μπορώ να συμπεράνω.
Εδώ είναι η απόφαση του ΣΤΕ.http://www.esos.gr/arthra/37061/i-apofasi-toy-ste-5272015-gia-tin-antisyntagmatikotita-ton-rythmiseon-toy-n-38482010Στο 13 λέει: "διότι ελλείπει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ των επιτυχόντων, η οποία θα επέτρεπε το διορισμό κάθε φορά των αξιότερων υποψηφίων "Άρα αν το Υπουργείο Παιδείας "θελήσει" να συμμορφωθεί, η λογική λέει οτι θα φτιαχτεί πίνακας επιτυχόντων όλων των ετών με την μεγαλύτερη επίδοση + προϋπηρεσία. Αυτό με την μεγαλύτερη επίδοση στον ΑΣΕΠ το προέβλεπε και ο νόμος Διαμαντοπούλου (η βαθμολογία σου ισχύει για 3 ΑΣΕΠ) μετά την λήξη της μεταβατικής.Αυτά τουλάχιστον καταλαβαίνω ή μπορώ να συμπεράνω.