0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είναι τρομερό που κάποιος που δεν έχει κλείσει μια ώρα στο PDE σας αναστατώνει τόσο. Gypas , το πόσο αξιόπιστος είσαι θα φανεί στο μέλλον. Προς το παρόν λυπάμαι που το συζητάμε.
Συνάδελφε, εχω εημερωθεί για τη συγκεκριμένη κίνηση και είναι γεγονος. Υπάρχει ανταπόκριση.....Οσοι θιγονται οφειλουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους. Δεν χρειάζεται ουτε ανυσηχία ούτε λύπη. Οπως βλεπεις τα μαχαίρια βγήκαν........και καποιοι θα θερισουν θυελλες!!!
Ακόμα κι έτσι, όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η κάλυψη των κενών, αλλά ο κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα από τη διαδικασία πρόσληψης των αναπληρωτών. Πρόκειται για την υπόθεση της προσφυγής στο ΣτΕ των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ κατά της εγκυκλίου Κουράκη βάσει της οποίας γίνεται η πρόσληψη των αναπληρωτών. Αυτές τις ημέρες αναμένεται η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.Οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ έχουν προσφύγει επικαλούμενοι προηγούμενη γνωμοδότηση του ΣτΕ (527/2015 από τον περασμένο Φεβρουάριο) με την οποία, εν ολίγοις, αναγνωρίζεται η προτεραιότητα (στην κατάταξη) των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ έναντι εκείνων που έχουν προϋπηρεσία. Κάτι που δεν τηρήθηκε κατά την παρούσα διαδικασία.Αν οι προσφεύγοντες κερδίσουν τα ασφαλιστικά, τότε ανατρέπονται όλα. Ακυρώνεται η διαδικασία πρόσληψης και πρέπει να γίνει επαναπροκήρυξη. Αν δεν ληφθεί απόφαση και παραπεμφθεί για την οριστική εκδίκαση που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου, τότε θα έχουμε παράταση της αγωνίας.Και όπως λένε χαρακτηριστικά οι εκπαιδευτικοί, αν είναι να ακυρωθούν όλα και να επαναπροκηρυχθούν οι θέσεις, καλύτερα τώρα παρά όταν όλοι θα έχουν τακτοποιηθεί και τα σχολεία θα έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν ομαλά.
Μάλλον ο Gypas αναφέρεται σε αυτό:http://xenesglosses.eu/2015/09/anaplirotes-ekpaideutikoi-pro%CF%8Bpiresia-ekanan-prosfygi-sto-ste-enantia-stous-222/
Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβάσεις την αποφαση!!!!
Την έκπληξη όμως δε μπορώ να την ερμηνεύσω...θετικά ή αρνητικά ?!!
Γιατί δε μας λέτε το όνομα του δικηγόρου εσείς που έχετε ενημερωθεί. Είναι μυστικό?
Εκανες ήδη ένα λάθος ...είσαι καχύποπτη κ για αυτό δε μπορούμε να βρούμε άκρη αλλά διαχωριζόμαστε κ ανθρωποφαγωνόμαστε!! Δε πήρα τη θέση κανενός ούτε των μεν ούτε των δε..απλά ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την μη ισχύ επιτυχίας ασεπ μετά την παρέλευση πενταετίας κ απάντηση δεν πήρα! Ανέφερα ότι έπεσε στην αντίληψή μου από συνάδελφο που συμμετέχει στην προσφυγή αλλά δε νομίζω πως πρέπει να απολογηθώ για κάτι. Αν κάτι σε στεναχώρησε Κερυ 12 είναι δικό σου θέμα κ πρέπει να το ψάξεις,δεν είχα τέτοιο σκοπό! Αν θέλετε όμως τη δική μου γνώμη είναι ότι δε θα έπρεπε να αλλάξει ο νόμος Στυλιανίδη κ για μόνιμους διορισμούς κ για αναπληρωτές...ήταν η χρυσή τομή για όλα κ όλοι είχαν πρόσβαση με το χρόνο σε όλα! Η Διαμαντοπούλου τα διέλυσε..... όλα!!
Εξακολουθώ να μη βλέπω πού αναφέρει διαγραφή μορίων ΑΣΕΠ.