0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ έχω ενημερωθεί, και φυσικά όπως έχω ξαναγράψει ο καθένας είναι ελεύθερος και με διαφάνεια να κυνηγήσει το δίκιο του. Καμιά ανησυχία ούτε λύπη . Καμιά στεναχώρια απλώς όπως ποτέ δε θα σβηστούν μόρια προϋπηρεσίας (είτε είναι "αμαρτωλή είτε όχι) έτσι ποτέ δε θα εξαφανιστούν μόρια από τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκτός αν τα ανταλλάξουν με κάτι. Αν γίνει ποτέ νέος διαγωνισμός το συζητάμε.Ο kery12 και η Kakar
μα η βαθμολογια του ΑΣΕΠ εξαργυρώθηκε σε μόρια στους πινακες και ανεβήκατε θέσεις........και άλλη εξαργυρωση θέλεις???
η έκπληξή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνάδελφοι με μεγάλη προϋπηρεσία, δεν πέρασαν ποτέ από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ... και τώρα ζητάνε να επιβραβευτούν για αυτό! ενώ τόσα χρόνια ίσχυε ο διαγωνισμός ανά δυο έτη και κάποιοι διαβάζαμε και ξαναδιαβάζαμε, γράφοντας καλά, αλλά όχι τόσο καλά - καθώς κάθε φορά ο αριθμός των διοριστέων μειώνονταν - αυτοί οι συνάδελφοι έβρισκαν τρόπους να αποκτούν προϋπηρεσία χωρίς ιδιαίτερο κόπο! εκπλήσσομαι λοιπόν με τη νοοτροπία κάποιων! νομίζω ότι έχω αυτό το δικαίωμα.
Επειδη ολοι επικαλειστε την αποφαση του ΣτΕ και καλα κανετε . Μην ξεχνατε οτι το ΣτΕ ειπε οτι ισχυει ο νομος Αρσενη (2525/1997--Αρθρο 6 παραγραφος 3).... ο οποιος γραφει ποσο ισχυει ο διαγωνισμος Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει και διενεργεί, ανά διετία, με αφετηρία το έτος 1998, διαγωνισμό για την κατάρτιση πίνακα διοριστέων εκπαιδευτικών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά κλάδους και ειδικότητες που ισχύει για μία διετία. Με απόφαση των Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, καθορίζονται τα γνωστικά αντικείμενα που εξετάζονται κατά το διαγωνισμό, καθώς και η ύλη αυτών κατά ειδικότητες.
άλλο πρέπει κι άλλο θέλει ή μάλλον μπορεί....και κάτι άλλο ...διενέργεια ασεπ δεν σημαίνει γραπτός διαγωνισμός...αλλά υπό την εποπτεία ασεπ προσλήψεις με μοριοδοτούμενα προσόντα, κάτι που ήθελε... αλλά δεν πρόλαβε να κάνει ο Κουράκης...