0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό κουράγιο σε όλες μας. Πιστεύω οτι θα είναι μια περίεργη χρονιά. Εγώ προσωπικά καταποντίστηκα. Δεν έχω ιδέα τι δεδομένα θα παίξουν στους νομούς, πως θα δώσουν τα κενά, τι σχολεία θα διεκδικήσουμε. Άλλη μια χρονιά στο τρέξιμο. Απογοητεύτηκα κορίτσια. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται τρίτεκνη να είναι μεταξύ των 20 πρώτων με μόνο 2 χρονιές εργασίας;
κάθε μέρα ειναι 0,033 μορια...οποτε πολλάπλασιαζεις τις μερες σου με αυτο τον αριθμο και εχεις τα συνολικα μορια....
:-*καλησπέρα...και εγώ έχασα αρκετές θέσεις....μπήκαν της ειδικής ...οι πιο πολλές δεν έχουν ΑΣΕΠ...λοιπόν ο σύλλογος αναπληρωτων νηπιαγωγων εχει ετοιμάσει την ένσταση...καλό ειναι όλοι όσοι χάσαμε θέσεις απο αυριο να καταθέσουμε ...πρέπει να αντιδράσουμε ώστε να μετρηθεί ολόκληρη η προϋπηρεσία μας
Καλημέρα. Μη φοβάστε κορίτσια... Ακόμα και το νόμο για τα ιδιωτικά την έβγαλαν γιατί κάποιους βολευε. Λοιπόν δύο ονόματα στους πίνακες πριν από το 500 δεν έχουν δυσπροσιτο και τους έχει περαστεί. Το θέμα είναι πόσο καλό βύσμα έχουν ώστε να καλυφθούν και αυτή τη φορά... Και βάλτε πόσες ακόμη είναι... Δήμητρα να μη φοβάται ο κόσμος, ένσταση και καταγγελία όπου χρειάζεται... Κάποιες δεν ξέρουν τι σημαίνει δυσπροσιτο και νησιά και έχουν περασμένα μόρια! Το διανοειστε;;;; Κοντεύω να σαλταρω από χτες!!