0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Shard, προσπάθησα να σου στείλω π.μ. αλλά δε μου επιτρέπει. Έχεις κάνει κάποια ρύθμιση να μη δέχεσαι;
Αυτό που γράφεις παραπάνω ότι δικαιούται κάποιος ένα μήνα αναρρωτική για κάθε χρόνο υπηρεσίας ισχύει για τους μόνιμους. Άλλωστε και οι άδειες επαπειλούμενης επί της ουσίας άδειες αναρρωτικές είναι. Γι' αυτό σου έγραψα και πιο πάνω ότι ψάξε να βρεις πόσες μέρες δικαιούσαι και τι δικαιολογητικά χρειάζονται είτε για αναρρωτική είτε για κανονική άδεια ως αναπληρώτρια. Δηλαδή και αυτό για τις 10 μέρες κανονικής άδειας που έγραψα παραπάνω νομίζω ότι για μας τους αναπληρωτές είναι κάτι λιγότερο ... 7 μέσα στη χρονιά νομίζω... δεν θυμάμαι πολύ καλά το κομμάτι των ημερών. Πάντως θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις αναρρωτική.
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Υπάρχει κάποια κοπέλα αναπληρώτρια που να έχει εμπλακεί σε διαδικασία εξωσωματικής? Θα ήθελα να μάθω τι ισχύει σ αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με τον νόμο (αν και δεν βρήκα κάτι σχετικό), μιας και θα υποβληθώ σε εξωσωματική το προσεχές διάστημα!