0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα ήρθε ο αδελφός από το σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο δεν έχει σημασία...Συζητούσαμε για τους καθηγητές και μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν τον "εμπνέουν" , ο ένας έχει ηλεκτρονικό τσιγάρο κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο μαθηματικός παραπατούσε χθες και σήμερα και μύριζε τσίπουρο (τον είχε και πέρσι) και με εκφράσεις τύπου "στουρνάρι" . Μια καθηγήτρια ήταν ντυμένη λες και πήγαινε στα μπουζούκια. Τέλος πάντων, το τελευταίο λίγη σημασία έχει αλλά για τα δύο πρώτα οι διευθυντές των σχολείων και οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν κάτι ή δε σκέφτονται ότι οι μαθητές θα τους περιγελούν πίσω από την πλάτη τους.
Για να σε σέβονται οι μαθητές σου, πρέπει να τους σέβεσαι κι εσύ και τέτοιες συμπεριφορές που ανέφερα δε νομίζω να δείχνουν σεβασμό.
Οι συγκεκριμένοι καθηγητές δεν είναι πρώτη φορά στο σχολείο, για αυτόν που είναι σχεδόν μεθυσμένος στην τάξη γνωρίζει και ο διευθυντής απ'οτι μου είπε ο αδελφός μου... Για κάτι τέτοιους χρειάζεται η αξιολόγηση
Καθηγητές μεθυσμένους το έχω ακούσει. Δυστυχώς.
K καθηγητής που καπνίζει μέσα στην τάξη. Το είδα με τα μάτια μου καθώς δεν το πίστευα.
Γνωρίζω και εγώ καθηγητή που πάει σουρωμένος στο μάθημα. Υπάρχουν και κάποιοι με επισκέψεις σε ψυχιαάτρους και ψυχοφάρμακα που αν δεν τα πάρουν δεν ελέγχουν τον εαυτό τους.
Κατά τα άλλα μόνο εμείς οι αναπληρωτές πρέπει να περνάμε κάθε δύο χρόνια από ψυχίατρο..