0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά την ορκωμοσία ελπίζω να υπογράψει και τις προσλήψεις αναπληρωτών μέχρι το απόγευμα..
Προφανως και δεν ειναι ποινικο αδικημα. εγραψα κατι τετοιο; Το Μελος Πανευρωπαικης επιτροπης για την Ευρωπαικη Ιστορια μου κανει καπως Νεοταξικο και ισοπεδωτικο σα τιτλος δε ξερω ομως παραπανω και δε θαλω να το κρινω. Δεμ ειμαι προακετειλημμενη. Επιφυλακτικη ειμαι. Και να εισαι σιγουρη οτι θα κριθει αυστηρα και αυτη και ολοι τους. Δε θα τους συγχωρεθει το παραμικρο. το παραμικρο πλεον.
Συγνώμη...είναι ποινικό αδίκημα να γνωρίζει κάποιος την τουρκική γλώσσα, τον τουρκικό πολιτισμό, να έχει φιλίες με Τούρκους; Ή μήπως είναι κακό που είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ιστορία; Μην κρίνεις εκ των προτέρων ανθρώπους, που ακόμα δεν έχεις δει το έργο τους. Επειδή η Ρεπούση μίλησε για "συνωστισμό στη Σμύρνη", δε σημαίνει ότι και η Αναγνωστοπούλου θα ακολουθήσει τα χνάρια της, επειδή μοιάζουν τα βιογραφικά τους! Τι ισοπέδωση είναι αυτή; Μην είσαι προκατειλημμένη! Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει και μετά ας την κρίνουμε όσο αυστηρά νομίζεις!
φιλιες με την Τουρκια την Τουρκικη γλωσσα και τον τουρκικο πολιτισμο...καθηγητρια Ιστοριας...και μελος της Πανευρωπαικης Επιτροπης για την Ευρωπαικη Ιστορια...παλι τα παιδια θα μαθουν "σωστα " την ιστορια τους...προβλεπω εκτος απο τον συνοστισμο της Σμυρνης που θα επανελθει να ζηταμε και συγνωμη γιια την ενοχληση.
υφυπουργός παιδείας;
Eγώ τον Φίλη τον φοβάμαι. Ο Μπαλτάς ήταν πιο διαλλακτικός και συνεννοήσιμος. Άλλωστε τη μπαχαλοποίηση με τα κενά στα σχολεία και την εγκληματική καθυστέρηση των υπηρεσιακών μεταβολών την προκάλεσε ο ποιητής του αιδοίου, υπεύθυνος Α/θμιας και
Υπάρχουν ζητήματα με την συγκεκριμένη και τις απόψεις της.https://pontosandaristera.wordpress.com/2014/11/25/sia-genocide-antisemitism/
Ορκίστηκαν!
Συγγνώμη, η σταφίδα είναι Κορινθιακή ή Σουλτανίνα;