0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος και ας είναι στο τιμόνι, η ευρωπαϊκη εκπαιδευτική πολιτική και οι κατευθυντήριες γραμμές του ΟΟΣΑ για το σχολείο της αγοράς και τα Πανεπιστήμια Α.Ε. αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστούν, με ένα ωραίο περιτύλιγμα περι εκσυγχρονισμού και μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος. Ο κόσμος το' χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.
Ο Τσίπρας έβαλε υπουργό κάποιον που έκανε παρατήρηση στη ΧΑ επειδή δεν πήγε στο gay pride να δείρει κόσμο. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να σταματήσουμε να διαθλούμε την πραγματικότητα μέσα από τις κρατικίστικες εμμονές της ΕΣΣΔ του '70 που μας έχουν φυτέψει στο κεφάλι ως "ορθό τρόπο διαχείρισης των δημοσίων πραγμάτων" δεκαετίες τώρα. Το ότι κάτι αποκλίνει από αυτό το πρότυπο δεν το κάνει ούτε νεοφιλελεύθερο ούτε "ξεπούλημα των πάντων".
Τί σχέση έχει αυτό με τη δημοσίευση που έκανα πιο πάνω; Ωραία η έμμεση επίθεση, όμως άλλος είναι αυτός που διαφημίζει τον νεοφιλελευθερισμό και θέλει να διοριστεί στο δημόσιο.
Kαμία έμμεση επίθεση και καμία διαφήμιση του νεοφιλελευθερισμού. Μόλις εξήγησα μάλιστα γιατί δεν μιλάω καν για αυτόν.
Γενικότερα μιλάει το άρθρο, για τα κορυφαία υπουργεία. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ναι, θα έπρεπε να μπει και ένας καλός μάνατζερ στο Παιδείας.
Είναι δουλειά ενός υπουργού Παιδείας η ιδεολογική επιβολή του κόμματος που ανήκει σε αυτή;
το θέμα είναι θα περάσει το νομοσχέδιο κουρελού; θα δρομολογήσει νέο σύστημα διορισμών;
Ασχέτως όλων των άλλων που αναφέρθηκαν, ο νέος υπουργός θα κριθεί από το έργο του στο υπουργείο! Αναμένουμε και θα δούμε τα αποτελέσματα!