0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω θεολόγος. Εξ ου και τα οράματα που βλέπει...
Aποφοιτος θεολογικης σχολης θεσσαλονικης...Μακαρι να την φωτισει ο θεος και να ειναι ποιο ειλικρινης απο τους αλλους....
Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει ύφος, περιεχόμενο και δομή των μάθημα των θρησκευτικών, ώστε να μη δίνεται αφορμή σε κάθε Σία να λέει του κεφαλιού της. Ή θα παρακολουθούν προσωρινά όλοι το μάθημα, ή θα καταργηθεί το μάθημα για όλους (το καλύτερο όμως θα ήταν να αλλάξει περιεχόμενο, όπως προανέφερα).Η Ξουλίδου τι θέλει ακριβώς; Από που ξεφύτρωσε και μπλέκεται με τα της παιδείας; Που τους βρίσκουν;;;KONSTANTINOS30 δυστυχώς στα θρησκευτικά διδάσκονται τα πάντα από τη δογματική οπτική της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας της χώρας. Τα έχουμε αναλύσει στο παρελθόν στο φόρουμ αυτό άλλωστε.
Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει ύφος, περιεχόμενο και δομή των μάθημα των θρησκευτικών, ώστε να μη δίνεται αφορμή σε κάθε Σία να λέει του κεφαλιού της.
Ή θα παρακολουθούν προσωρινά όλοι το μάθημα, ή θα καταργηθεί το μάθημα για όλους (το καλύτερο όμως θα ήταν να αλλάξει περιεχόμενο, όπως προανέφερα).
Συγγνώμη, εγώ δεν θυμάμαι το μάθημα των θρησκευτικών να ήταν χριστιανορθόδοξη κατήχηση, τουλάχιστον στο Λύκειο, από την εποχή μου ακόμα (πολύ λίγα χρόνια πριν δηλαδή... )Μήπως χρειάζεται απλά αξιολόγηση ο καθηγητής στο πως το διδάσκει;
Δεν είμαι θεολόγος αλλα σε όποιον δεν αρέσουν τα θρησκευτικά ας αλλάξουν χώρα . Άντε γιατι η πολύ ελευθερία καταντάει ασυδοσία !