0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω υπαρχουν αλλαγες κ στο παραμεθοριο
Μήπως εκεί που λέει Τυπικά Προσόντα θεωρεί τα Μεταπτυχιακά και τα Διδακτορικά; Αν δεν τα συνυπολογίζει είναι πολύ σιχαμένοι.... Εχω φάει 6 χρόνια σε επιπλέον σπουδές και δεν λαμβάνω τίποτα; μέχρι και στον ιδιωτικό τομέα μου τα μετράγαν...
Συμφωνώ, αγαπητέ Rubvel, σε όσα λες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει η φράση σου "πρέπει να βρούμε τρόπους συλλογικής αντίδρασης". Ως προς τις μορφές, νομίζω ότι είναι δεδομένες. Πρέπει να βγούμε μαζικά στους δρόμους (όλοι οι εργαζόμενοι). Kαι όταν λέω πρέπει να βγούμε όχι όπως πριν από κάποια χρόνια (μουτζώνοντας μαζί με φασισταριά τη βουλή) αλλά αμφισβητώντας αυτό που γεννά την εξαθλίωσή μας. Δεν μπορείς να προσκυνάς στην Ε.Ε και μετά να παραπονιέσαι για τα μισθολόγια και τους φόρους. Και τέλος πρέπει να βγούμε με εκείνους που στέκονταν και στέκονται συνεπείς στο πλάι μας και όχι με αυτούς που πριν λίγο καιρό πήγαιναν και έκαναν συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα υπέρ του καλού παιδιού που διαπραγματευόταν ούτε με εκείνους από την ΟΛΜΕ που τόλμησαν πριν δυο μήνες να βγουν με ανακοίνωση εναντίον εκπαιδευτικών επειδή τάχα μου τους διέκοψαν τη συνάντηση με το Φίλη. Τρίτη 6 το απόγευμα στην Ομόνοια έχει συλλαλητήριο και το Γενάρη απεργία. Εγώ εκεί θα πάω.
ναι μετράνε κανονικά στα τυπικά μτπχ +2 μκ , διδακτορικό +6 μκ
Ο νομός Σερρών εκτός παραμεθορίου από 1/1/2016Όλοι -80
Για να αλλάξει αυτό πρέπει να γίνει άλλη τροποποίηση εκτός μισθολογίου. Πήγε να γίνει το 2013 αλλά ο Άρβι το απέτρεψε γιατί θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να το εφαρμώσει για τους ήδη διορισθέντες...