0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε διάβασα αναλυτικά αλλά αν εξαιρεθούν κάποιοι νομοί που χάνουν το επίδομα νομίζω κινείται σε θετική κατεύθυνση. Για μένα που έχασα το Δ για μέρες μου βγάζει σε βάθος τετραετίας 196 ευρώ μικτά αύξηση. Αν ισχύουν και τα 2 κλιμάκια του μεταπτυχιακού είναι πολύ μεγαλύτερη.
Πού τις είδατε τις περιοχές?
Στο προηγούμενο ενιαίο μισθολόγιο του νόμου 4024/2011, στο άρθρο 28 για την επανακατάταξη του υπηρετούντος προσωπικού, ανέφερε ρητά ότι το μισθολόγιο σου δίνει 2 έτη και το διδακτορικό 6 έτη.Τώρα, δεν αναφέρετεται ρητά, παρά μόνο τα "τυπικά προσόντα". Έχω την εντύπωση ότι ως τυπικά προσόντα ορίζεται το πτυχίο διορισμού και όχι μεταπτυχιακά. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ ας μου δείξει κάποιος πού ορίζεται ότι το μεταπτυχιακό είναι τυπικό προσόν.
όταν γράφω κάτι είναι τσεκαρισμένο συνάδελφε
Το επίδομα Παραμεθορίου (100 ευρώ μικτά) παραμένει σε περιοχές της Θράκης , των νησιών του Ανατολικού Αγαίου, των Δωδεκανήσων και σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα στους νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Φλώρινας.Διαβάστε παρακάτω : άρθρο 19.http://www.ipaideia.gr/deite-to-neo-misthologio-ftoxologio-tou-siriza-pou-katatethike-os-katepeigon-sti-vouli.html