0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει μηπως καποιος πινακας που να δειχνει τις καθαρες αποδοχες σε καθε κλιμακιο συμφωνα με το νεο μισθολογιο. Εχω δει πινακα με μεικτα αλλα ρωταω μηπως μπορουμε να δουμε τα τελικα ποσα μετα τις κρατησεις.
Δηλαδή αν από τη νέα τους κατάταξη προκύπτει μείωση του μισθού τους, η μείωση αυτή θα αποκατασταθεί με τη μορφή "προσωπικής διαφοράς" (παγκόσμια ελληνική πατέντα...) που θα την λαμβάνουν μεχρι να λήξει η συμβασή τους; Δηλαδή μέχρι να λήξει η σύμβασή τους τον Ιούνιο εν τέλει θα παίρνουν όσα και μέχρι τον Δεκέμβριο.Αλλά από του χρόνου τον Σεπτέμβριο που με τη νέα σύμβαση θα καταταγούν πάλι στα νέα ΜΚ, θα παίρνουν πια τον μειωμένο μισθό που θα αντιστοιχεί κανονικά σε αυτά; Σωστά;
Καλησπέρα συνάδελφοι!Μπέρδεμα,όπως αναμενόταν,το νέο μισθολόγιο...ελπίζω να ανακοινωθούν σύντομα λεπτομέρειες για να ηρεμήσουμε κάπως.Ήθελα την εξής διευκρίνηση,αν κάποιος γνωρίζει.Εκπαιδευτικός ΠΕ με πραγματική προϋπηρεσία 8 ετών και 10 μηνών(δηλαδή 106 μηνών) μέχρι 31/12/2015 ο οποίος τώρα ανήκει στο Ε2,με το νέο μισθολόγιο τοποθετείται στο ΜΚ4 ή στο ΜΚ5;Αν ισχύει ο πίνακας του Έθνους ,σίγουρα τοποθετείται στο MK5 αλλά αν ισχύει ο πίνακας της Ναυτεμπορικής τι γίνεται;;Λέγοντας ΜΚ5=9-10 χρόνια,εννοεί από 96 έως 120 μήνες(που είναι και το πιο λογικό,νομίζω) ή από 108 έως 132 μήνες;Και αν τελικά τοποθετηθεί τώρα στο ΜΚ4 και το Φεβρουάριο συμπληρώσει τα 9 χρόνια,μπαίνει με κάποιον τρόπο στο ΜΚ5 ή περιμένει το 2017;
Ευχαριστώ θερμά Υπολογίζω πως δε θα διαφοροποιηθώ κατά πολύ από τα 890 καθαρά που λαμβάνω σήμερα με το Ε2.Και αυτή τη φορά πάντως θα υπάρξουν ''αδικίες'',κάποιος δηλαδή θα προλάβει να μπει στο ΜΚ που του αναλογεί και κάποιος άλλος θα το χάσει για λίγες μέρες.Στη δεύτερη περίπτωση,μένει στάσιμος μισθολογικά περιμένοντας το 2017 ή προβλέπεται να μπορεί να ανέβει ΜΚ και στο ενδιάμεσο;Η ίδια ερώτηση αφορά και σε κάποιον που αποκτά μεταπτυχιακό τίτλο στο ενδιάμεσο αυτό διάστημα.
Παιδιά Καλημέρα. Τελικά εμείς οι αναπληρωτές πρέπει να δώσουμε στις διευθύνσεις τα μεταπτυχιακά; με έχουν πάρει σε πειραματικό αναπληρωτρια.
Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτία... έχω μτπ κ phd αναγνωρισμενα από την ΔΔΕ. Με την μετάταξη μου είπαν οκ τα έχει αναγνωρίσει το ΠΥΣΔΕ σου οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο... αλλά είχα κολλήσει στο μισθολόγιο οπότε δεν τα χρειάστηκα... τώρα με τι ξεπάγωμα υπάρχει περίπτωση να μην τα έχουν μετρήσει;
Υπάρχει κάποιος αναπληρωτής που κατέθεσε το μτπ/διδακτορικό στη δευτεροβάθμια;Δεν πρέπει να υπάρχει ενημέρωση;