0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ισχύει έτσι όπως το διαβάζουμε, αποτελεί βόμβα για τους αναπληρωτές.... άνθρωποι που έχουν εργαστεί χρόνια και έχουν προγραμματίσει με βάση το μισθό αυτό θα βρεθούν να παίρνουν τον βασικό, η διαφορά σε ορισμένους θα είναι τεράστια.....η αναπλήρωση σε εξωτικά μέρη θα γίνει ακόμα δυσκολότερη .... η εξοικονόμηση για το υπουργείο θα είναι τεράστια.... και θα το παρουσιάσει επιτυχία όταν του χρόνου θα προσλάβει περισσότερους αναπληρωτές....ελπίζω ορισμένοι να ξυπνήσουν
Αφιερωμένο στους νεότερους συναδέλφους, τους αδικημένους που θα "δικαίωνε" το νέο μισθολόγιο.Οι κρατήσεις υπέρ μτπυ θα γίνονται σε όλο το ποσό της "αύξησης " που θα σου αναλογεί, ας τα πάρεις εσύ μετά από τέσσερα χρόνια.Έχουμε λοιπόν τους φωστήρες να σου χρεώνουν κρατήσεις όχι στο 25% της αύξησης που θα πάρεις πραγματικά , αλλά στο 100% του ποσού που ΘΑ πάρεις μετά από 4 χρόνια.Ούτε να θυμώσω δεν μπορώ με αυτούς.Οι αυξήσεις από μηδενικές μπορεί σε κάποιους να αποδειχτούν και ΜΕΙΩΣΕΙΣ . Απόσπασμα από εγκύκλιο του μτπυ.:Παράδειγμα κράτησης 4% στο
μάλλον εννοείς προσλήψεις αναπληρωτών....γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι θα γίνουν μόνιμων απλά στρουθοκαμηλίζει....ελπίζω να ξυπνήσουν οι αναπληρωτές και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αλλιώς είναι άξιοι της μοίρας τους
δυστυχώς (αν υποθέσουμε ότι τα Ελληνικά τους είναι σωστά) βγάζω το ίδιο αρνητικό συμπέρασμα.... σου λέει ότι αν προσλήφθηκες μετά την 1/1/16 παίρνεις το εισαγωγικό μκ, μπορείς αν θέλει να κάνεις αίτηση "αναγνώρισης" της προϋπηρεσίας σου... αλλά αυτή δεν θα μετρήσει... γιατί στην διετία μέχρι της 1/1/18 καμιά προώθηση σε μκ δεν μπορεί να γίνει....οπότε ναι οι αναπληρωτές παίρνουν το εισαγωγικό και τέλος....νομίζω ότι εννοούν αυτό ακριβώς που γράφουν....
Εξ' όσων έχω αντιληφθεί διαβάζοντας τους νόμους και τις εγκυκλίους, νομίζω ότι:α) Η οποιαδήποτε προϋπηρεσία μετράει στη διαμόρφωση του εισαγωγικού ΜΚ.β) Τη διετία 2016-2017 κανένας δε μπορεί να "πηδήξει" ΜΚ.Ενδεχομένως αυτά που έχω αντιληφθεί θα μπορούσαν να ταιριάξουν με την ανωτέρω απάντηση του ΓΛΚ.
από σημερινή επικοινωνία αναφέρομαι για αναπληρωτές.-ό,τι προύπηρεσία είχε αναγνωριστεί μέχρι 31/12 και μας είχαν τοποθετήσει στο ΜΚ μέχρι τελος της συμβασης θα πληρωνομαστε έτσι -για μαστερ στη γενικη ειπαν το λεει ξεκαθαρα μονο αν αποτελει προσον διορισμου (ουτε στους μονιμους αποτελει) αν αλλάξει κάτι δύσκολο θα βγει διευκρίνιση-με τη νεα συμβαση απο Σεπτεμβριο παμε παλι την προυπηρεσια και γινεται προσαρμογη στα νεα δεδομενα.π.χ για μενα που τωρα ειμαι Ε0 λεει απο Σεπτεμβριο θα ειναι τα μικτα 1151ΜΚ2 από τωρα που ειναι στο ΕΟ μικτα 1201