*

Αποστολέας Θέμα: Υπουργός Παιδείας: Ευρυπίδης Στυλιανιδης  (Αναγνώστηκε 24041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
Απ: Υπουργός Παιδείας: Ευρυπίδης Στυλιανιδης
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 01:47:50 am »
Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα, Θάνο. Άλλωστε, η ισχύς εν τη ενώσει, που λέγανε και οι παλιοί. Μόνο συλλογικά υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε κάτι και να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή αυτού του τόπου.
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:59:51 »

Αποσυνδεδεμένος thlemaxos355

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:42:39 pm »
Ελεος βρε παιδια που ορισμενοι πιστευουν οτι επειδη καθομαστε 2 μηνες το καλοκαιρι και παιρνουμε 1000 ευρω ειμαστε προνομιουχοι.

kellykou επειδη τυγχανει να εχω εναν ευρυ κυκλο γνωριμιων απο ανθρωπους μη εκπαιδευτικους αλλα και αρκετους συγγενεις ιδιωτικους υπαλληλους εχω ακουσει παρα πολλες γνωμες για την εννοια ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ...θελοντας να κανω τον δικηγορο του διαβολου θα ηθελα να αναφερω καποιες αποψεις που εχω κατα καιρους ακουσει ωστε να αφουγκραστουμε λιγο και τον σφυγμο της κοινωνιας (χωρις να σημαινει οτι τα ασπαζομαι τα παρακατω)...

1) ποιος αλλος υπαλληλος δουλευει 4-5 ωρες την μερα;δεν ειναι προκληση το ωραριο των 18-21 ωρων την εβδομαδα την στιγμη που ολοι σχεδον οι αλλοι κλαδοι απασχολουνται 35-40; βεβαια υπαρχει η δικαιολογια της επιπλεον δουλειας στο σπιτι..αληθεια οι γυμναστες και οι μουσικοι ,οι θεολογοι τι προετοιμασια κανουν στο σπιτι;

2)καθεστε 2-3 μηνες το καλοκαιρι 15 μερες τα χριστουγεννα 15 το πασχα και αλλες εξτρα αργιες...ολοι οι αλλοι υπαλληλοι εχουν 1 μηνα αδεια..γιατι ολους αυτους τους μηνες του καθησιου επι πληρωμη το υπουργειο δεν σας αξιοποιει για να κανετε αθλοπαιδειες,πολιτιστικες εκδηλωσεις,εξτρα βοηθεια στους αδυναμους μαθητες κτλ μια που ο μισθος σας ειναι πληρωμενος;

3)δεν λειτουργειτε σε ανταγωνιστικο περιβαλλον αφου δεν κινδυνευετε λογω μονιμοτητας να σας φαει κανενας συναδελφος σας την θεση,και χαλια να ειναι η αποδοση σας δεν εγινε και τιποτα..κανεις δεν σας κρινει ελλειψει αξιολογησης

4)δεν εχετε προθεσμιες στη δουλεια σας, αν βγει η υλη καλως, αν δεν βγει κανουμε πασαλλειμα.Αν δεν προλαβετε τα διαγωνισματα τα διορθωνετε την επομενη βδομαδα και κανεις δεν θα σας πει τιποτα

5)εχετε την πιο επικερδη και αφορολογητη δουλεια τα ιδιαιτερα μαθηματα διπλασιαζοντας και τριπλασιαζοντας πολλες φορες τον μισθο σας..

6) λετε οτι κουραστηκατε ξοδεψατε πολλα χρηματα για να καταφερετε να γινετε εκπαιδευτικοι..και αλλοι υπαλληλοι σπουδασαν εκαναν μεταπτυχιακα διδακτορικα και παιρνουν 700-800 ευρω στον ιδιωτικο τομεα ...γιατι εσεις 1000+ και ζητατε και 1400;

Αποσυνδεδεμένος JOY

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 03:14:39 pm »
Υπάρχει ενα επιχείρημα που δεν θα επιχειρήσω να το αντικρούσω : Διακοπές Χριστούγεννα - Πάσχα - Καλοκαίρι! Πράγματι σε αυτό είμαστε προνομοιούχοι !
Στα υπόλοιπα υπάρχει αντίλογος :

1) ποιος αλλος υπαλληλος δουλευει 4-5 ωρες την μερα;δεν ειναι προκληση το ωραριο των 18-21 ωρων την εβδομαδα την στιγμη που ολοι σχεδον οι αλλοι κλαδοι απασχολουνται 35-40; βεβαια υπαρχει η δικαιολογια της επιπλεον δουλειας στο σπιτι..αληθεια οι γυμναστες και οι μουσικοι ,οι θεολογοι τι προετοιμασια κανουν στο σπιτι;

Η κατηγορία γυμναστών και μουσικών δεν αποτελούν την πλειοψηφία! Για τους υπόλοιπους θα πώ οτι πέρα απο τις 21 ώρες διδασκαλίας έχεις και δουλειά στο σχολείο ( μισθολογικά, πρόγραμμα, απουσίες, πρακτικά, συζητήσεις με μαθητές - γονείς κ.α.) καθώς και δουλειά στο σπίτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 03:25:27 pm από JOY »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 04:12:18 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:59:51 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 04:40:25 pm »
Για να σου φύγει ο καημός Syllas  :D

Πάντως μιας και ο υπουργός είναι μόλις 41 ετών και τρίτεκνος (ε ρε χαρά οι τρίτεκνοι συνάδελφοι) σκέφτομαι για άλλη μια φορά πως κακώς έγινα Κοινωνιολόγος. Θα είμαι 43 όταν θα διοριστώ ενώ ως υπουργός ..... ;D

Για βιογραφικά κλπ του Υπουργού και των Υφυπουργών δες: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070918f.php
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 04:47:22 pm από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 05:04:02 pm »

Επίσης ο νέος υπουργός  Παιδείας είναι γιος δασκάλων.
.Οπως :Γεώργιος Παπανδρέου  , Πέτρος Ευθυμίου , Μαριέττα Γιαννάκου, τέκνα δασκάλων ήταν όλοι τους . Αλλά μέχρι σήμερα από γόνους δασκάλων προκοπή δεν είδαμε.Για να δούμε, ο νέος υπουργός θα είναι η εξαίρεση του κανόνα;

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 07:33:21 pm »
Ελεος βρε παιδια που ορισμενοι πιστευουν οτι επειδη καθομαστε 2 μηνες το καλοκαιρι και παιρνουμε 1000 ευρω ειμαστε προνομιουχοι.

kellykou επειδη τυγχανει να εχω εναν ευρυ κυκλο γνωριμιων απο ανθρωπους μη εκπαιδευτικους αλλα και αρκετους συγγενεις ιδιωτικους υπαλληλους εχω ακουσει παρα πολλες γνωμες για την εννοια ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ...θελοντας να κανω τον δικηγορο του διαβολου θα ηθελα να αναφερω καποιες αποψεις που εχω κατα καιρους ακουσει ωστε να αφουγκραστουμε λιγο και τον σφυγμο της κοινωνιας (χωρις να σημαινει οτι τα ασπαζομαι τα παρακατω)...

2)καθεστε 2-3 μηνες το καλοκαιρι 15 μερες τα χριστουγεννα 15 το πασχα και αλλες εξτρα αργιες...ολοι οι αλλοι υπαλληλοι εχουν 1 μηνα αδεια..γιατι ολους αυτους τους μηνες του καθησιου επι πληρωμη το υπουργειο δεν σας αξιοποιει για να κανετε αθλοπαιδειες,πολιτιστικες εκδηλωσεις,εξτρα βοηθεια στους αδυναμους μαθητες κτλ μια που ο μισθος σας ειναι πληρωμενος;

3)δεν λειτουργειτε σε ανταγωνιστικο περιβαλλον αφου δεν κινδυνευετε λογω μονιμοτητας να σας φαει κανενας συναδελφος σας την θεση,και χαλια να ειναι η αποδοση σας δεν εγινε και τιποτα..κανεις δεν σας κρινει ελλειψει αξιολογησης

4)δεν εχετε προθεσμιες στη δουλεια σας, αν βγει η υλη καλως, αν δεν βγει κανουμε πασαλλειμα.Αν δεν προλαβετε τα διαγωνισματα τα διορθωνετε την επομενη βδομαδα και κανεις δεν θα σας πει τιποτα

5)εχετε την πιο επικερδη και αφορολογητη δουλεια τα ιδιαιτερα μαθηματα διπλασιαζοντας και τριπλασιαζοντας πολλες φορες τον μισθο σας..

6) λετε οτι κουραστηκατε ξοδεψατε πολλα χρηματα για να καταφερετε να γινετε εκπαιδευτικοι..και αλλοι υπαλληλοι σπουδασαν εκαναν μεταπτυχιακα διδακτορικα και παιρνουν 700-800 ευρω στον ιδιωτικο τομεα ...γιατι εσεις 1000+ και ζητατε και 1400;
Τηλεμαχε καταρχην ειμαι αδιοριστη φιλολογος που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και με 12ωρη δουλεια τη μερα δεν κατορθωνει να βγαλει τα 1000 ευρω και με τα μορια μου δεν προσβλεπω αμεσα σε διορισμο. Αυτα τα λεω για να μη νομιζει κανεις οτι προηγουμενως ευλογουσα τα γενια μου. Θα με συνεφερε να πω να πεταχτουν εξω καποιοι άχρηστοι μηπως μπω εγω αλλα δεν το βλεπω ετσι. Καταρχην αν υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν σκληρα στον ιδιωτικο τομεα και δεν παιρνουν χρηματα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πεσουν και οι μισθοι των εκπαιδευτικων. Σκοπος ειναι να ανεβαινουμε προς τα πανω. Με τη σημερινη ακριβεια και 1400 να παιρνει ο κοσμος βασικο δεν τον φτανει. Καποτε που ειχε δημιουργηθει θεμα με το ασφαλιστικο των τραπεζων ειχε γυρισει ο υπουργος και ειχε πει "Ποιος ασχολειται με τους τραπεζικους που ειναι τα ρετιρε των μισθων" Ειχε μεινει η εντυπωση στον κοσμο οτι οι τραπεζικοι επαιρναν παχυλους μισθους και μη μου πεις οτι δεν το ειχες ακουσει. Ο αντρας μου λοιπον τραπεζικος, με πτυχιο ξενες γλωσσες βαθμο και επιδομα ευθυνης στη δουλεια του δουλευει 10ωρο χωρις να πληρωνεται υπερωριες και εχει 20 χρονια εκει. Παιρνει 1100 ευρω. Κανενας ομως απο αυτους που νομιζε οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι ρετιρε δεν το πληροφορηθηκε ποτε αυτο.Ετσι ειναι και στους εκπαιδευτικους. Υπάρχει η εντυπωση για το ενα για το΄άλλο. Εγω δε λεω οτι ειναι ψεματα. Ωραια . Παιρνουν 1000 ευρω και ζητουν 1400. Ειναι πολλα αυτα τα λεφτα στην εποχη μας? Μηπως ζουμε και σε βιλα με πισινες? Αντι να ζηταμε να παρει ολος ο κοσμος παραπανω χρηματα για να μπορει να ζησει αναρωτιομαστε γιατι παιρνουν οι εκπαιδευτικοι τα χιλια. Και οι εφοριακοι παιρνουν 2000 οι Δ.Ε και τ'αρπαζουν και απο δω και απο κει. Και στις πολεοδομιες τοσα παιρνουν και παιρνουν και γρηγοροσημα και καποιοι αστυνομικοι το ιδιο και οι γιατροι το ιδιο. Οταν γινονται ερευνες για τη διαφθορα στο δημοσιο δεν ειδα στις πανω θεσεις τους εκπαιδευτικους. Αλλους δημοσιους τομεις ειδα. Γι'αυτους δεν κανει παραπονα κανεις ? Ολο καθομαστε καθομαστε. Εχω δει εγω κατι καθισια στο δημοσιο που δεν μιλαει κανεις. Θελω λιγο περισσοτερο εμπιστοσυνη στους συναδελφους που αγωνιζονται . Διπλα στους καθηγητες που κανουν ιδιαιτερα που εκμεταλλευονται τους μαθητες τους και δεν κανουν καλα τη δουλεια τους, υπάρχουν και οι συναδελφοι (μονιμοι) που επιλεγουν να υπηρετησουν σε δυσπροσιτο δυο ωρες απο το σπιτι τους για να προσφερουν, που δουλευουν εξτρα ωρες για να κανουν θεατρικα, να οργανωσουν εκδηλώσεις να μιλησουν με τα παιδια, να ασχοληθουν με τη ψυχουλα τους. Εγω θελω να πιστευω οτι αυτοι ειναι πιο πολλοι και οι άλλοι ειναι ελαχιστοι . Και επειδη μου αρεσουν και τα happy end θελω να πιστευω οτι στο τελος της ταινιας ο καλος νικαει τον κακο και ζουμε εμεις καλα και τα παιδια καλυτερα. 

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 10:21:43 pm »

Επίσης ο νέος υπουργός  Παιδείας είναι γιος δασκάλων.
.Οπως :Γεώργιος Παπανδρέου  , Πέτρος Ευθυμίου , Μαριέττα Γιαννάκου, τέκνα δασκάλων ήταν όλοι τους . Αλλά μέχρι σήμερα από γόνους δασκάλων προκοπή δεν είδαμε.Για να δούμε, ο νέος υπουργός θα είναι η εξαίρεση του κανόνα;

Τα παιδιά των δασκάλων και των φιλολόγων είναι τα πιο καταπιεσμένα. Όταν και οι δύο είναι δάσκαλοι, ακόμη χειρότερα. Μα τέτοια σύμπτωση, όλα παιδιά δασκάλων, λές και προϋπόθεση ήταν. Ή βρήκα μια εξήγηση: λόγω χρόνιας καταπίεσης γίνονται υπερβολικά φιλόδοξα.

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 11:45:20 pm »
Το ζήτημα είναι να κοιτάμε όλοι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Πολύ καλά έκαναν οι δάσκαλοι πέρσι και μπράβο τους που βρήκαν το σθένος και την αντοχή να κινητοποιηθούν για τόσο μεγάλο διάστημα. Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι οι μέρες της απεργίας αφαιρούνται από το μισθό και πολλοί δάσκαλοι είχαν οικογένειες να συντηρήσουν. Και συγγνώμη, αλλά, αν δεν κινητοποιηθούν και δε διεκδικήσουν οι δάσκαλοι, ποιος θα το κάνει; Ο μπάρμπας μου ο Θρασύβουλος; Έδωσαν το παράδειγμα με τις κινήσεις τους, μας έδειξαν πώς να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε για αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, ότι φτάσαμε να βάζουμε στόχους και να διεκδικούμε πράγματα, που είναι αναφαίρετα δικαιώματά μας. Και παρεπιπτόντως, το γεγονός ότι κάποιος έχει σπουδάσει και παίρνει 800 ευρώ και δε μιλάει δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς αποφυγή.
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος thlemaxos355

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 01:56:27 pm »
Το ζήτημα είναι να κοιτάμε όλοι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Πολύ καλά έκαναν οι δάσκαλοι πέρσι και μπράβο τους που βρήκαν το σθένος και την αντοχή να κινητοποιηθούν για τόσο μεγάλο διάστημα. Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι οι μέρες της απεργίας αφαιρούνται από το μισθό και πολλοί δάσκαλοι είχαν οικογένειες να συντηρήσουν. Και συγγνώμη, αλλά, αν δεν κινητοποιηθούν και δε διεκδικήσουν οι δάσκαλοι, ποιος θα το κάνει; Ο μπάρμπας μου ο Θρασύβουλος; Έδωσαν το παράδειγμα με τις κινήσεις τους, μας έδειξαν πώς να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε για αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, ότι φτάσαμε να βάζουμε στόχους και να διεκδικούμε πράγματα, που είναι αναφαίρετα δικαιώματά μας. Και παρεπιπτόντως, το γεγονός ότι κάποιος έχει σπουδάσει και παίρνει 800 ευρώ και δε μιλάει δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς αποφυγή.

φιλη ada13 λες οτι οι δασκαλοι αγωνιστηκαν περυσι για αναφαιρετα δικαιωματα τους...ειναι αναφαιρετο δικαιωματα τους δηλαδη τα 1400 ευρω ;σε ποιο νομο του συνταγματος το γραφει να το διαβασω και εγω ;  θα ελεγα οτι οταν διαλεγεις το επαγγελμα του εκπαιδευτικου,ας πουμε οσοι τωρα δινουν ΑΣΕΠ για να διορισθουν,ξερουν ΕΠΑΚΡΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 01:59:31 pm από thlemaxos355 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 02:27:30 pm »
Κοίτα thlemaxos355, κι εμένα η γιαγιά μου όταν την πάντρευαν με τον παππού μου ήξερε καλά τι την περίμενε. Πχ ήξερε πως αν την έδερνε, έπινε, και γενικά ήταν κακός σύζυγος θα έπρεπε για όλη της τη ζωή να τον υποστεί. Αλλά "ήθελε" και να παντρευτεί. Σκέψου λοιπόν τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς οι νεότερες γυναίκες της οικογένειας? Θα έπρεπε να μην παντρευτούμε? ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα?  ???
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 02:40:26 pm »
θα ελεγα οτι οταν διαλεγεις το επαγγελμα του εκπαιδευτικου,ας πουμε οσοι τωρα δινουν ΑΣΕΠ για να διορισθουν,ξερουν ΕΠΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 02:49:55 pm »
Αναφαίρετο δικαίωμα είναι να διεκδικείς καλύτερες συνθήκες ζωής από αυτούς που χάρη σε σένα και σε μένα κάθονται στις Καρέκλες και οι οποίοι αλλού ξέρουν να τα δίνουν. :P
 Αν τα 1400 σου εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες, τότε ναι, είναι αναφαίρετο δικαίωμα να τα διεκδικείς.
Η μόνη σωστή και κοινωνικά αξιοπρεπής συμπεριφόρα (συμπεραίνω από αυτά που γράφεις), είναι να απαγορευτούν ΟΛΕΣ οι απεργίες (γιατί προκαλούν κοινωνικές αναταραχές) και ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να βολευτούμε με ό,τι "έχουν την ευχαρίστηση να μας δώσουν" (αφού συνειδητά όλοι επιλέξαμε το επάγγελμά μας)...Κοινώς να εφαρμόζουμε τη μέθοδο "σκάσε και κολύμπα"! ::)

...αν θελουν να πλουτισουν ας κανουν κατι αλλο στην ζωη τους...
Αν υπάρξει σχολή που θα μας διδάσκουν τη μέθοδος της μίζας (αυτοί που την ξέρουν καλά), υπάρχει "ελπίδα"! ;D

Όσο για το ποιος στέλνει τα παιδιά στα ιδιωτικά, θα ήθελα να το σχολιάσω με δύο ερωτησούλες :
α)Όταν στον αγιασμό λέει ο διευθυντής του δημοτικού ότι το ολοήμερο θα λειτουργήσει ("υπολογίζει") σε ένα μήνα γιατί δεν έχει έρθει κανένας εκπαιδευτικός ειδικότητας, και οι γονείς που έχουν πρόβλημα πρέπει να βρουν ΜΟΝΟΙ τους λύση, ΠΟΙΟΣ στέλνει τα παιδιά στα ιδιωτικά?
β) Όταν η νηπιαγωγός στο νηπιαγωγείο του γιού μου λέει ότι έχει 29 παιδιά με τμήμα ένταξης (που με βάση το νόμο έπρεπε να έχει λιγότερα και από 25) και από το καλοκαίρι έχει ζητήσει το γραφείο Α/θμιας να βρεθεί λύση αλλά (όπως της είπαν) δεν μπορούν να βρουν εκείνοι λύση, και ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τους γονείς 4 τουλάχιστον παιδιών ή να τα στείλουν στο ολοήμερο τμήμα ή σε κάποιο άλλο νηπιαγωγείο της περιοχής (σε ποιό?...όταν όλα έχουν μπουκώσει!)...ΠΟΙΟΣ στέλνει τα παιδιά στα ιδιωτικά?...οέο?

ο κομματικος  συνδικαλισμος στην Ελλαδα με την μορφη που εκδηλωνεται  ειναι η μεγαλυτερη γαγγραινα της χωρας μεταπολιτευτικα
Γι' αυτό, μακριά από μας!!! :(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 02:57:56 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Proteas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Love is the drug!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 03:31:48 pm »
Θα πρότεινα στον κύριο Στυλιανίδη να διαβάσει τα παρακάτω άρθρα: