0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,Θα τα γράψω σύντομα γιατί ξεκινάω δουλειά σε λίγο. Πρώην εργοδότης μου ζήτησε βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με το online teaching (τι, πώς, κτλ) γιατί θέλει να κάνει εκπαιδεύσεις σε νέους online. Εγώ παραιτήθηκα καλοκαίρι μετά από 1 χρόνο συνεργασίας για
Γιατί δεν τον ρωτάς; Να πεις πχ "θέλετε να σας βοηθησω μέσα σε ποιο πλαίσιο; Θα με πληρώσετε για τη δουλειά που θα κάνω στο σχεδιασμό του on line, θα αναλάβω κάποια μαθηματα του on line ή απλώς θέλετε μια φιλική συμβουλή για το νέο εγχείρημα που κανετε;" θα το πιασει το μνμ και αναλογα με την απάντηση βλέπεις και κάνεις.
Αν πληρώνει (που δεν το νομίζω) κάθεσαι και κάνεις τη δουλειά, αλλιώς, την κάνεις μ΄ελαφρά πηδηματάκια!
...ήταν σε αρκετά σημεία καλός εργοδότης αλλά είχα και αρκετά παράπονα (πχ μαύρη εργασία). ...μήπως και ... και σκεφτεί εμένα;...Να το κάνω τζάμπα μήπως ανοίξει καμία πόρτα, ή απλά θα με εκμεταλευτούν για δικό τους κέρδος;
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και βρίσκομαι μπλεγμένη - προσπαθώ να το διορθώσω αυτό.Υποτίθεται ότι με πήρε τηλ κατά λάθος και ρώτησε τα νέα μου κτλ (πολλές ερωτήσεις), εγώ του είπα την αλήθεια, δλδ ότι λόγω του ότι υπάρχει η πιθανότητα να φύγουμε με τον άντρα μου για εξωτερικό, δεν δεσμεύτηκα φέτος με φροντιστήρια/ μαθήματα εδώ αλλά έχω κάνει απότομη στροφή στο online (και ιδιαίτερα και συνεργασίες με εξωτερικό) και πάει ικανοποιητικά καλά. Εκεί 'τσίμπησε' και επειδη κάνει ο ίδιος κάτι εκπαιδεύσεις (άσχετες με τις ξένες γλώσσες) είπε να το αξιοποιήσει/εκμεταλλευτεί.Να μου πείτε "κι εσύ τι το άνοιξες το στόμα σου για το online", αλλά σκόπιμα το ανέφερα μήπως, γνωρίζοντας ότι είναι εφικτό, επεκταθεί και σε γλώσσες online (academic/ business english, etc) και σκεφτεί εμένα. Αλλά δεν ξέρω αν πήρε το μήνυμα. Αυτή η στιγμιαία δαιδαλώδης σκέψη με οδήγησε στο μπλέξιμο.Θα επανέλθω μετά την Τετάρτη για να σας πω για εξελίξεις. Ευχαριστώ και πάλι για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες.