0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή crap θα βγουν όντως ΣΗΜΕΡΑ. Το επιβεβαιώνεις; ΠαράθεσηΣου έδωσε το ρεπορτάζ η tzamalouΕίμαι σερνικός και δεν σκοπεύω να το γυρίσω!
Σου έδωσε το ρεπορτάζ η tzamalou
Παράθεση από: alexand στις Οκτωβρίου 02, 2007, 03:04:03 pm τι μαγείρεμα ρε παιδιά; είσαι σε μία θέση, γνωρίζεις τι έχεις βάλει ως προτίμηση, γνωρίζεις ποιοι είναι μπροστά σου, δεν μιλάμε για ειδική αγωγή, ούτε ναυτικά κ.α., τί μπορούν να κάνουν. αν πάρουν 300 κ έχεις βάλει ναι σε όλα , ακόμα και στην 300 θέση να είσαι θα είσαι μέσα. υπολογίζουμε βέβαια κ τρίτεκνους.αν κάποιος πιο μετά πάρει θέση σε περιοχή που έχεις δηλώσει εσύ, κάνεις ένσταση κ γίνεται πανικός. το μαγείρεμα είναι με άλλα πράγματα. όχι με αναπληρωτές νομίζω.Ναι αλλά δεν παίζει καθόλου ρόλο και η σειρά προτίμησης των περιοχών; .... Δηλαδή αν ένας έχει δηλώσει ως πρώτη επιλογή τη Χ περιοχή κι έχει λιγότερα μόρια από κάποιον που δεν έχει δηλώσει καθόλου την περιοχή αυτή και απλώς έχει βάλει Ναι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, ποιον θα επάρουν;
τι μαγείρεμα ρε παιδιά; είσαι σε μία θέση, γνωρίζεις τι έχεις βάλει ως προτίμηση, γνωρίζεις ποιοι είναι μπροστά σου, δεν μιλάμε για ειδική αγωγή, ούτε ναυτικά κ.α., τί μπορούν να κάνουν. αν πάρουν 300 κ έχεις βάλει ναι σε όλα , ακόμα και στην 300 θέση να είσαι θα είσαι μέσα. υπολογίζουμε βέβαια κ τρίτεκνους.αν κάποιος πιο μετά πάρει θέση σε περιοχή που έχεις δηλώσει εσύ, κάνεις ένσταση κ γίνεται πανικός. το μαγείρεμα είναι με άλλα πράγματα. όχι με αναπληρωτές νομίζω.
Παράθεση από: amstrad στις Οκτωβρίου 02, 2007, 03:49:10 pmΜόλις είδα στο www.mpa.gr δελτίου τύπου υπεπθ... η χαρά μου κράτησε μερικά δευτερόλεπτα... μιλάει για εγκαίνια σχολείο από τον Υφυπουργό!Και εγώ την έπαθα όπως εσύ amstrad!! Μάλλων πολλοί την πατήσαμε.
Μόλις είδα στο www.mpa.gr δελτίου τύπου υπεπθ... η χαρά μου κράτησε μερικά δευτερόλεπτα... μιλάει για εγκαίνια σχολείο από τον Υφυπουργό!
Giati to 60% den parafouskwse?...psuxh exoume ki emeis...
Ναι Syllas, γινόμαστε πολλοί ακαι δυνατοί.Πάω να φτιάξω το καφεδάκι(οχι της παρηγοριάς μου γιατί έχουμε δρόμο ....