0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά θα τρελλαθώ! Κάτι δεν πάει καθόλου καλά και άκρη δεν βγάζω!Δουλεύω σε 2 ΚΞΓ, από 2 μέρες στο καθένα.Στο πρώτο υπογράφω κάθε μήνα για όσα πληρώνομαι.Στο δεύτερο δεν έχω υπογράψει ούτε μία φορά.Στο πρώτο κάνω 6 ώρες την εβδομάδα και το δώρο Χριστουγέννων που πήρα ήταν 89
Και εγω δουλευα δεκατρια χρονια σε κεντρα ΞΓ και επαιρνα ολα τα νομιμα. Οχι γιατι μου τα εδιναν αλλα γιατι τα ζητουσα.Δεν ξερω αν καποιος με θεωρει τυχερη αλλα νομιζω οτι αν πηγαινουμε με τη λογικη οτι αφου δε μας τα δινουν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Παράθεση από: kellykou στις Δεκεμβρίου 29, 2008, 01:24:03 pmΚαι εγω δουλευα δεκατρια χρονια σε κεντρα ΞΓ και επαιρνα ολα τα νομιμα. Οχι γιατι μου τα εδιναν αλλα γιατι τα ζητουσα.Δεν ξερω αν καποιος με θεωρει τυχερη αλλα νομιζω οτι αν πηγαινουμε με τη λογικη οτι αφου δε μας τα δινουν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Συμφωνώ απόλυτα.Δουλεύω σε ΚΞΓ εδώ και 5 πέντε χρόνια και ζητάω κάθε φορά αυτά που δικαιούμαι. Φέτος μάλιστα πήγαν να μου την φέρουν( να μου φαν τις ώρες που δικαιούμαστε μέσα στις διακοπές χριστουγέννων και το δώρο) από ένα φρόντιστηριο που δουλεύω για πρώτη φορά και αφού είδαν ότι επέμενα [τους πέταξα και την σπόντα ότι θα πάω να ρωτήσω αν τα δικαιούμαι ( σύλλογο φροντιστηρίων ή επιθεώρηση εργασίας το άφησα να αιωρείται)] πληρώθηκα κανονικά όσα έπρεπε να πάρω. Δυστηχώς σε όλες τις δουλειές προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, το θέμα είναι αν τελικά τους αφήνουμε εμείς να το πετυχούν...