0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
άραγε το ίδιο θα κάνουν και στην
Εμένα μου είχαν πει ότι το σκεπτικό τους ήταν να βοηθήσουν. Από τότε που καταργήθηκαν οι περιοχές Α,
Ακριβώς. Στην περίπτωση βελτίωσης θέσης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα σχολείο, όλοι μένουν ευχαριστημένοι, εκτός από τους μαθητές. Στο λύκειο που είμαι, σε αναπληρώτρια ανακοινώθηκε ότι πήρε βελτίωση, προχτές. Αυτό λέγεται κακός προγραμματισμός. Οι βελτιώσεις πρέπει να γίνονται έγκαιρα, ώστε να μην την πληρώνουν τα παιδιά.
Kinegiros. Αν κατι που γίνεται ειναι στραβό φωνάζουμε ! Αν αλλάξει σε κάποια ΔΙΔΕ ειναι για ρουσφέτι ! Αν το πει κάποιος που το έκανε δεν ξέρει τι λέει ! Δεν μας πιάνει τίποτα εδώ μέσα ! Όλα συνωμοσίες και σενάρια !
Από την έρευνα που έκανα, αλλά και από ότι παρατέθηκε εδώ και από άλλους συναδέλφους, για τη βελτίωση αναπληρωτών (σε αυτή μόνο αναφερόμουν και πριν όταν έγραφα για βελτίωση, αλλά πάνω στη βιασύνη μου δεν το ξεκαθάρισα) επισημάνθηκε ότι:1. Νομικά δεν υφίσταται βελτίωση αναπληρωτή. Κάποιες ΔΙΔΕ το κάνουν, άλλες όχι. Απλώς τυπώνουν αιτήσεις και όποιος προλάβει. 2. Το δίκαιο είναι να ισχύει βάσει νόμου γιά όλες τις ΔΙΔΕ. 3. Να μη γίνονται βελτιώσεις αναπληρωτών (βάσει νομοθεσίας πάντοτε) όταν ξεκινούν τα μαθήματα, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα (όπως έγινε στο σχολείο μας) με τους μαθητές καθώς και με τις ώρες άλλων συναδέλφων.4. Να πραγματοποιείται περιορισμένος αριθμός βελτιώσεων αποκλειστικά βάσει νομοθεσίας, θεσπισμένων κριτηρίων και μόνο για σοβαρούς λόγους (υγείας,κλπ).