0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή χθές δώσαμε για ακόμη μια φορά κενά με αναθέσεις, καλό είναι ο συνάδελφος να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται στα χέρια του, ώστε να μην την πατήσει. Δεν ξέρω πώς οι ΠΕ14 και ΠΕ17 βρέθηκαν στη γενική εκπαίδευση εξ αρχής, αφού δεν έχουν μάθημα από α ανάθεση για να διοριστούν εκεί, αλλά αφού είναι εκεί, κάπως πρέπει να λυθεί το θέμα, γιατί έχουν στενέψει και τα πράγματα.
καλησπέρα σε όλους.Η παρέα σας είναι πολύ γλυκειά και νιώθουμε ότι υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ μας.Εχω μια απορία.Σε περίπτωση που 2 φιλόλογοι δεν τα βρίσκουν στην κατανομή των μαθημάτων,ποιος προηγείται και επιλέγει πρώτος,αυτός που έχει πάρει οργανική θέση πρώτος άλλα έχει μικρότερη προυπηρεσία ή αυτός που πήρε φέτος οργανική αλλά έχει μεγαλύτερη προυπηρεσία;Γνωρίζετε αν υπάρχει σχετική νομοθεσία περί του θέματος;
Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι δεν προηγείται ο αρχαιότερος στην επιλογή των μαθημάτων. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά! Αν κατά την έναρξη του σχολικού έτους σε ένα σχολείο υπάρχουν αντιδικίες μεταξύ των εκπαιδευτικών μιας ειδικότητας όσον αφορά την κατανομή της διδασκαλίας των μαθημάτων και δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους (συχνό φαινόμενο σε φιλολόγους), τότε επεμβαίνει ο διευθυντής ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις μπορεί να προτείνει τη λύση της οριζόντιας κυκλικής εναλλαγής (ο ένας ένα τμήμα της πρώτης , ένα της δευτέρας και ένα της τρίτης). Δηλαδή (Α1,
Καλά δεν τρέχει και τίποτα με την ανάθεση των μαθημάτων σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα τι μάθημα θα παρω. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν πχ είναι 5 συνάδελφοι και δεν βγαίνουν οι ώρες και κάποιος θα περισσέψει και θα τρέχει δεξιά και αριστερά να καλύψει ώρες. Αυτό θα πρέπει να σκέφτεσται και όχι αν θα πάρω Α τάξη ή