0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διευθυντές, ειδικά τώρα που είναι καινούριοι, δεν έχουν καμιά διάθεση να επέμβουν. Επομένως, αφού συμφωνήσουμε σε μερικά κριτήρια, ειδικά ως προς τις εκθέσεις, ή θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ή να επιλέξουμε με βάση την αρχαιότητα. Εξάλλου ο νόμος που μιλάει για συμπλήρωση ωραρίου πρώτα από τον αρχαιότερο οργανικά μπορεί να ερμηνευτεί διασταλτικά και για την επιλογή των μαθημάτων. Προσωπιικά, δεν το θεωρώ ντροπή να υποχωρήσω μπροστά σε ανθρώπους πάνω από 50 χρονών. Πάντως, όπως και να'χει σου εύχομαι καλή τύχη στη μοιρασιά, χωρίς μάχες!
"Καλησπερα παιδια, να κανω μια ερωτηση.Ειμαι Μαθηματικος νεοδιοριστος και η Δνση Δευτεροβαθμιας μου με εστειλε σε ενα σχολειο οπου εκ των υστερων εμαθα οτι δεν περισσευουν ωρες για μαθηματικο. Δεν ειχαν καν ζητησει μαθηματικο, αλλα για καποιο λογο με εστειλαν εκει. Περισσευουν ομως πολλες ωρες για φυσικη, την οποια εγω μπορω να διδαξω σαν δευτερη αναθεση. Επειδη το σχολειο αυτο ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου, θα ηθελα να μεινω σε αυτο εαν ειναι δυνατον. Υπαρχει τροπος να καλυψω το ωραριο μου αποκλειστικα με