0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι θα ήθελα επίσης να ρωτήσω άν στην κατανομή ωρών προηγείται ένας μόνιμος για μαθήματα δεύτερης ανάθεσης ή ο αναπληρωτής που τα μαθήματα αυτά είναι πρώτης ανάθεσης και αν ισχύει για αυτά ο περιορισμός των 7 ωρών που αναφέρεται στην παραπάνω εγκύκλιο .Ευχαριστώ
κάτσε μην πας για ύπνο γιατί με αυτά που λες εγώ έχασα τον ύπνο μου!!έχω κάποια ερωτήματα:1. οι υπερωρίες είναι με αμοιβή έτσι;2. μπορεί δηλαδή και να μην έρθει ποτέ και να μας πουν "αφού έχετε 10 ώρες κενές και υπάρχουν 2 καθηγητές, θα πάρουν όλη τη χρονιά από 5 ώρες υπερωρία ο καθένας και δεν σας στέλνουμε αναπληρωτή. Και το θέμα θεωρείται λήξαν!!!" ?? ή πρέπει να δεχτούμε και εμείς; είναι στο χέριμας να πουμε όχι ; ή είμαστε υποχρεωμένοι να τις πάρουμε;
παραπάνω αναφέρει "προαιρετική υπερωριακή διδασκαλία". Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αρνηθώ; Η ερώτησή μου ήταν αν κάποιος συμπληρώνει κανονικά το ωράριό του, και υπάρχουν ελλείψεις σε άλλα τμήματα, και δεν θέλει να πάρει υπερωρία, μπορεί να μοιράσει τις ώρες του και στα τμήματα που έχουν έλλειψη ώστε να "τρέξει" και εκεί λίγο το μάθημα, ή θα πρέπει τα τμήματα αυτά να κάνουν κενό μέχρι να έρθει ο αναπληρωτής;