0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι όχι τόσο το αν θα έρθει αναπληρωτής, αν θα μου φορτώσουν υπερωρίες κλπ, αλλά αν έχω το δικαίωμα τώρα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να απλώσω μόνος μου το πρόγραμμά μου και στα υπόλοιπα τμήματα που δενέχουν καθηγητή στο μάθημα. Εκεί πχ που μπαινω σε δύο τμήματα από 4 ώρες στο καθένα και υπάρχουν άλλα δύο τμήματα χωρίς καθηγητή, αυτές τις 8 ώρες να τις σπάσω σε 2 ώρες Χ 4 τμήματα ώστε να μπαίνω και στα άλλα δύο τμήματα και να διδάσκεται λίγο το μάθημα και εκεί.Μπορώ να το κάνω;Μου φαίνεται πολύ λογικό κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι επιτρεπτό από τον νόμο, γιατί θυμάμαι παλιά όπως ανέφερα, όταν πήγα αναπληρωτής μετά από πολύ καιρό (μέσα Νοέμβρη), είχαν ξεκινήσει και κάποια τμήματα δεν έκαναν απολύτως καθόλου κάποια μαθήματα, ενώ τα άλλα έκαναν κανονικά το προβλεπόμενο ωράριο.Γιατί καμιά φορά άλλο λέει η λογική και άλλο ο νόμος!!
ναι . Η αναθεση των μαθηματων δεν εχει να κανει με τη σχεση εργασίας του εκπαιδευτικού. ο πε2 για τις ιστοριες προηγείται παντα των ξενογλωσσων. Αν εισαι πε 5 δυστυχώς για σενα, αν εισαι πε 2 αναπληρωτης μη μασησεις αν σου πουν οτι ο πε 5 ή ο οποιοσδήποτε ξενογλωσσος ειναι μονιμος .θα το κάνον για ναμην τρέχει αυτός σε δυο σχολεία αλλα εσύ.
Παράθεση από: mama3 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 06:54:33 pmναι . Η αναθεση των μαθηματων δεν εχει να κανει με τη σχεση εργασίας του εκπαιδευτικού. ο πε2 για τις ιστοριες προηγείται παντα των ξενογλωσσων. Αν εισαι πε 5 δυστυχώς για σενα, αν εισαι πε 2 αναπληρωτης μη μασησεις αν σου πουν οτι ο πε 5 ή ο οποιοσδήποτε ξενογλωσσος ειναι μονιμος .θα το κάνον για ναμην τρέχει αυτός σε δυο σχολεία αλλα εσύ. Ουπς παράθεση κατα λάθος!!!Ειναι και αυτή η νύστα...
Παράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:47:54 pmευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι όχι τόσο το αν θα έρθει αναπληρωτής, αν θα μου φορτώσουν υπερωρίες κλπ, αλλά αν έχω το δικαίωμα τώρα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να απλώσω μόνος μου το πρόγραμμά μου και στα υπόλοιπα τμήματα που δενέχουν καθηγητή στο μάθημα. Εκεί πχ που μπαινω σε δύο τμήματα από 4 ώρες στο καθένα και υπάρχουν άλλα δύο τμήματα χωρίς καθηγητή, αυτές τις 8 ώρες να τις σπάσω σε 2 ώρες Χ 4 τμήματα ώστε να μπαίνω και στα άλλα δύο τμήματα και να διδάσκεται λίγο το μάθημα και εκεί.Μπορώ να το κάνω;Μου φαίνεται πολύ λογικό κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι επιτρεπτό από τον νόμο, γιατί θυμάμαι παλιά όπως ανέφερα, όταν πήγα αναπληρωτής μετά από πολύ καιρό (μέσα Νοέμβρη), είχαν ξεκινήσει και κάποια τμήματα δεν έκαναν απολύτως καθόλου κάποια μαθήματα, ενώ τα άλλα έκαναν κανονικά το προβλεπόμενο ωράριο.Γιατί καμιά φορά άλλο λέει η λογική και άλλο ο νόμος!!Επισημαίνεται δε, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει προσφορά για προαιρετική υπερωριακή διδασκαλία από εκπαιδευτικούς η απόφαση ανάθεσης είναι υποχρεωτική (βάσει του εν λόγω άρθρου, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 6, παρ.17 του Ν.3027/2002).Υπομονήηηη!!!!
Παράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 12:24:33 amΠαράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:47:54 pmευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι όχι τόσο το αν θα έρθει αναπληρωτής, αν θα μου φορτώσουν υπερωρίες κλπ, αλλά αν έχω το δικαίωμα τώρα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να απλώσω μόνος μου το πρόγραμμά μου και στα υπόλοιπα τμήματα που δενέχουν καθηγητή στο μάθημα. Εκεί πχ που μπαινω σε δύο τμήματα από 4 ώρες στο καθένα και υπάρχουν άλλα δύο τμήματα χωρίς καθηγητή, αυτές τις 8 ώρες να τις σπάσω σε 2 ώρες Χ 4 τμήματα ώστε να μπαίνω και στα άλλα δύο τμήματα και να διδάσκεται λίγο το μάθημα και εκεί.Μπορώ να το κάνω;Μου φαίνεται πολύ λογικό κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι επιτρεπτό από τον νόμο, γιατί θυμάμαι παλιά όπως ανέφερα, όταν πήγα αναπληρωτής μετά από πολύ καιρό (μέσα Νοέμβρη), είχαν ξεκινήσει και κάποια τμήματα δεν έκαναν απολύτως καθόλου κάποια μαθήματα, ενώ τα άλλα έκαναν κανονικά το προβλεπόμενο ωράριο.Γιατί καμιά φορά άλλο λέει η λογική και άλλο ο νόμος!!Επισημαίνεται δε, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει προσφορά για προαιρετική υπερωριακή διδασκαλία από εκπαιδευτικούς η απόφαση ανάθεσης είναι υποχρεωτική (βάσει του εν λόγω άρθρου, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 6, παρ.17 του Ν.3027/2002).Υπομονήηηη!!!!Επαναλαμβάνω ότι αν υπάρχουν στην διάθεση του ίδιου ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί με ανάθεση το μάθημα που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους, αυτοί θα πρέπει να πάρουν τις ώρες. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν γίνεται να υπάρχουν εκπαιδευτικοί με 5 ώρες υπερωρία και άλλοι να μένουν π.χ. με 12 διδακτικές ώρες!
Παράθεση από: kp στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 06:01:39 amΠαράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 12:24:33 amΠαράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:47:54 pmευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι όχι τόσο το αν θα έρθει αναπληρωτής, αν θα μου φορτώσουν υπερωρίες κλπ, αλλά αν έχω το δικαίωμα τώρα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να απλώσω μόνος μου το πρόγραμμά μου και στα υπόλοιπα τμήματα που δενέχουν καθηγητή στο μάθημα. Εκεί πχ που μπαινω σε δύο τμήματα από 4 ώρες στο καθένα και υπάρχουν άλλα δύο τμήματα χωρίς καθηγητή, αυτές τις 8 ώρες να τις σπάσω σε 2 ώρες Χ 4 τμήματα ώστε να μπαίνω και στα άλλα δύο τμήματα και να διδάσκεται λίγο το μάθημα και εκεί.Μπορώ να το κάνω;Μου φαίνεται πολύ λογικό κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν είναι επιτρεπτό από τον νόμο, γιατί θυμάμαι παλιά όπως ανέφερα, όταν πήγα αναπληρωτής μετά από πολύ καιρό (μέσα Νοέμβρη), είχαν ξεκινήσει και κάποια τμήματα δεν έκαναν απολύτως καθόλου κάποια μαθήματα, ενώ τα άλλα έκαναν κανονικά το προβλεπόμενο ωράριο.Γιατί καμιά φορά άλλο λέει η λογική και άλλο ο νόμος!!Επισημαίνεται δε, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει προσφορά για προαιρετική υπερωριακή διδασκαλία από εκπαιδευτικούς η απόφαση ανάθεσης είναι υποχρεωτική (βάσει του εν λόγω άρθρου, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 6, παρ.17 του Ν.3027/2002).Υπομονήηηη!!!!Επαναλαμβάνω ότι αν υπάρχουν στην διάθεση του ίδιου ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί με ανάθεση το μάθημα που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους, αυτοί θα πρέπει να πάρουν τις ώρες. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν γίνεται να υπάρχουν εκπαιδευτικοί με 5 ώρες υπερωρία και άλλοι να μένουν π.χ. με 12 διδακτικές ώρες!Επειδή ο kilbill μίλησε καθαρά για αναμονή αναπληρωτή ΄και όχι για διάθεση αλλου εκπ/κου θεώρησα ότι μπορεί να μην υπάρχουν εκπαιδευτικοί (με ανάθεση το μάθημα) που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους. Ετσι εκρινα σκόπιμο να τον ενημερώσω για την υπερωριακή διδασκαλία.