0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ισχύει ο περιορισμός του7ωρου σε όλους, και όχι μόνο στην αποδοση 2ης ειδικότητας, μένει ο ένας φυσικός και ανοίγουν οργανικές για ένα γεωλόγο και ένα βιολόγο, ενώ οι άλλοι δύο φυσικοί θα πρέπει να βρουν αλλου στέγη. Μα καλά πώς βρέθηκαν οι άλλοι δύο φυσικοί εκεί, αφού ίσα ισα ο πρώτος δικαιούται μια οργανική θέση;
Από αυτή τη σχολική χρονιά άρχισαν να δίνονται οι οργανικές χωριστά για τους ΠΕ04. Μπορεί να δίνονταν οι διορισμοί χωριστά και οι αναπληρωτές χωριστά αλλά οι οργανικές δίνονταν με ενιαίο τον κλάδο, αν κρίνω από το δικό μου ΠΥΣΔΕ.
αλλά σε προφορική ερώτησή μου στον αιρετό - επισκέπτη - γενικό κουμανταδόρο (είχα δήθεν την απορία πώς να μοιράσουμε τις ώρες), μου είπε πως ο κλάδος είναι ευέλικτος και ομαδοποιημένος!!! Όλοι διαλέγουν και παίρνουν τα πάντα με σεβασμό στην παλαιότητα! Στα σχολεία που είχα βάλει ως πρώτες επιλογές (γυμνάσια) έστειλαν άλλους ΠΕ04 με πολύ λιγότερα μόρια! Εκεί ο κλάδος δεν είναι ομαδοποιημένος;Η λογική τους είναι των εξυπηρετήσεων και του βολέματος συγκεκριμένων και κατ' εξαίρεση της τακτοποίησης ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτοί γράφουν τους νόμους κι όπως θέλουν τους εφαρμόζουν, λέγοντας σου και καλά όποια δικαιολογία φανταστείς. Το ζήτημα είναι να σπάσει στο δικό μας μυαλό η δήθεν "νομιμότητα" που μας πλασάρουν.
Παράθεση από: ioanol στις Οκτωβρίου 02, 2011, 01:35:59 pmΑπό αυτή τη σχολική χρονιά άρχισαν να δίνονται οι οργανικές χωριστά για τους ΠΕ04. Μπορεί να δίνονταν οι διορισμοί χωριστά και οι αναπληρωτές χωριστά αλλά οι οργανικές δίνονταν με ενιαίο τον κλάδο, αν κρίνω από το δικό μου ΠΥΣΔΕ.Πώς δίνονταν οι διορισμοί χωριστά και οι οργανικές με ενιαίο τον κλάδο; Αφού οι διορισμοί γίνονται σε οργανικά κενά.Οι διορισμοί/μεταθέσεις γίνονται ανά ομαδοποιημένη/ενοποιημένη ειδικότητα και ακόμα και εκεί το ΠΕ04 ΔΕΝ είναι ενιαίο:(105) ΦΥΣΙΚΟΙ(106) ΧΗΜΙΚΟΙ(107) ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ(108)
Έχουν ειδικευτεί οι ξενόγλωσσοι στη λογοτεχνία, αλλά στη λογοτεχνία της χώρας τη γλώσσα της οποίας σπουδάζουν.
...... Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Εγώ με 8 ώρες χημεία και τα υπόλοιπα δεύτερες αναθέσεις πρέπει να μετακινηθώ ή όχι;
...... . Κι εγώ κινδυνεύω να βρεθώ στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, επειδή κάποιοι παρανομούν. Και φυσικά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Αν με διώξουν ,γιατί θα μοιραστούν έτσι τα μαθήματα, θα κάνω καταγγελία.
Παράθεση από: despigar στις Οκτωβρίου 03, 2011, 06:37:37 pm...... Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Εγώ με 8 ώρες χημεία και τα υπόλοιπα δεύτερες αναθέσεις πρέπει να μετακινηθώ ή όχι;ελπίζω μόνο να μη βρίσκεσαι σε κανένα νησί με ένα σχολείο, όπως δεκάδες σχολεία στην Ελλάδα! Γιατί τότε θα είσαι παράνομος αν δεν παίρνεις 2 φορές τη βδομάδα το καραβάκι της μανταλένας για να πας σε κάποιο άλλο κοντινό ή μακρινό νησάκι! Αν υπάρχει θέμα μέσα στο σχολείο σου στην κατανομή των ωρών, και δεν μπορείτε να τα βρείτε, θα σε συμβούλευα να ρωτήσετε το διευθυντή σας και αυτός να κάνει ερώτηση στο υπουργείο, για να πάρεις επίσημη απάντηση. Αν και η ανακίνηση του όλου θέματος από λάθος, είναι βούτυρο στο ψωμί τους, για επιπλέον καταργήσεις οργανικών θέσεων. Κάποιοι που ρώτησαν μέσα στο υπουργείο ανεπίσημα, τους είχαν πει ότι δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση για 7 ώρες β ανάθεση σε όλους, παρά μόνο στην απόδοση δεύτερης ειδικότητας. επειδή όμως βρήκαν αποδοχή σε κάτι που δεν συμφέρει τους εκπαιδευτικούς, σε συνδυασμό με την κατάργηση της οργανικής σε επίπεδο σχολικής μονάδας, σκέφτονται να το εφαρμόσουν. Εγώ στη θέση σου despigar θα ζητούσα επίσημη απάντηση, και μόνο αν δεν τα βρίσκαμε μέσα στο σχολείο, καθώς ο νόμος λέει ότι γίνεται προσπάθεια να παραμείνει ο εκπαιδευτικός στο σχολείο του. ο καθένας το βλέπει όπως τον συμφέρει στην παρούσα φάση ή με βαση κάποια κοινή λογική και σε καμία περίπτωση δεν καθορίζει η αποψή του τη δική σου τύχη. εξάλλου στο υπουργείο παιδείας με τους τόσους νόμους και τις τόσες εγκυκλίους, δύσκολα βγάζει κάποιος άκρη, ακόμη και σε αυτά που νομίζει ότι μιλά η κοινή λογική.