0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχουμε ξεφύγει τελείως. Στην γεωγραφία προηγούνται οι ΠΕ 15 οικιακής οικονομίας των πε03 και πε04!!!!!!!!!!
Τελευταία στιγμή περίμενε να τροποποιήσει τις αναθέσεις;; Στα περισσότερα σχολεία έχει ήδη γίνει κατανομή ωρών στις ειδικότητες.
2. Στο θέμα της ανάθεσης της Ιστορίας , πιστέυω ότι ασκήθηκε μεγάλη πίεση από τους φιλολόγους , και από τους συλλόγους τους και από αυτούς που ήταν στην επιτροπή. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι η πολυπληθέστερη ειδικότητα , με ακόμα περισσότερους στους πίνακες των αναπληρωτών (17.000 περίπου) και ιδιαίτερα δραστήριο σύλλογο αναπληρωτών(δε γνωρίζω καν αν υπάρχει άλλη ειδικότητα με σύλλογο αναπληρωτών, δεν ξέρω για δασκάλους και νηπιαγωγούς).
Παράθεση από: giokspy στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 08:03:12 pmΚαι τα κενα των φιλολογων ποιος θα τα καλύψει? δεν αποκλείεται δηλαδη να δουμε τροποποίηση με αναθεση ιστοριας σε γυμναστες!Tα κενά των φιλολόγων θα τα καλύψουν οι φιλόλογοι.
Και τα κενα των φιλολογων ποιος θα τα καλύψει? δεν αποκλείεται δηλαδη να δουμε τροποποίηση με αναθεση ιστοριας σε γυμναστες!
λογικά ναι γιατί πρώτα συμπληρώνει ωράριο ο αρχαιότερος από την άλλη όμως η συμπλήρωση του ωραρίου πρώτα από τον αρχαιότερο γίνεται μεταξύ συναδέλφων της ίδιας ειδικότητας και όχι 3 διαφορετικών ειδικοτήτων, μάλλον χρειάζεται διευκρίνιση από το υπουργείο εδώ.ίσως να πρέπει να κατανεμηθούν ισομερώς οι ώρες στις 3 ειδικότητες.