0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θέλω να βάζω φιτιλιές, αλλά κάποιοι δε με αφήνουν ν' αγιάσω, το φε@κι μου. Γι' αυτό το παραθέτω:"Επιτέλους!!! Η Ιστορία στους κλασικούς φιλόλογους.Θαύμα!!!Το Υπουργείο Παιδείας πήρε μια σωστή απόφαση , ανάμεσα στις χιλιάδες λανθασμένες και ισοπεδωτικές που έχουν οδηγήσει στα σημερινά χάλια τη δημόσια εκπαίδευση.Απελευθερώνεται η διδασκαλία της Ιστορίας από την ανικανότητα, γριφότητα, μηδαμινή επάρκεια των ξενόγλωσσων συναδέλφων , ΠΕ05,ΠΕ06, ΠΕ07 , που έχοντας την ως δεύτερη ανάθεση είχαν φτάσει στη αθλιότητα να "κλέβουν"οργανικές.Τώρα , βέβαια , πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα , μιας και ανοίγει βάραθρο διαθεσιμοτήτων/απολύσεων για αυτούς.Πονηρή, έως απαράδεκτη, η διατήρηση της διδασκαλίας του μαθήματος αυτού , ως δεύτερη πάντα ανάθεση, από τους συναδέλφους ΠΕ01 (=θεολόγοι), ΠΕ10 (=Κοινωνιολόγοι) και ΠΕ13 (=απόφοιτοι σχολής πολιτικών και νομικών επιστημών).Δηλαδή οι θεολόγοι μπορούν να διδάξουν Ιστορία καλύτερα από τους ξενόγλωσσους ή ο αρχιεπίσκοπος έχει μέσο πίεσης για να επιβάλλει κάτι τέτοιο στον υπουργό Παιδείας; (=για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη)."Τέτοιο έξοχο δείγμα συναδελφικής αλληλεγγύης είχα καιρό να δω. Ευχαριστούμε, 'συνάδελφε' για την πρεμούρα σου να μας εξοβελίσεις από την εκπαίδευση. Μ' αρέσει δε η ονομασία του... 'συλλόγου' σου, χμ: 'μαχόμενη δευτεροβάθμια'. Είμαι σίγουρος ότι έδωσες επικές μάχες στους διαδρόμους και στα δωματιάκια του υπουργείου, μάχες που αξίζουν να γίνουν μυθιστόρημα. Αλήθεια, μωρέ παιδιά, που εξαφανίστηκε ο συνάδελφος Χρηστάκης;
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 06:23:52 pmΔε θέλω να βάζω φιτιλιές, αλλά κάποιοι δε με αφήνουν ν' αγιάσω, το φε@κι μου. Γι' αυτό το παραθέτω:"Επιτέλους!!! Η Ιστορία στους κλασικούς φιλόλογους.Θαύμα!!!Το Υπουργείο Παιδείας πήρε μια σωστή απόφαση , ανάμεσα στις χιλιάδες λανθασμένες και ισοπεδωτικές που έχουν οδηγήσει στα σημερινά χάλια τη δημόσια εκπαίδευση.Απελευθερώνεται η διδασκαλία της Ιστορίας από την ανικανότητα, γριφότητα, μηδαμινή επάρκεια των ξενόγλωσσων συναδέλφων , ΠΕ05,ΠΕ06, ΠΕ07 , που έχοντας την ως δεύτερη ανάθεση είχαν φτάσει στη αθλιότητα να "κλέβουν"οργανικές.Τώρα , βέβαια , πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα , μιας και ανοίγει βάραθρο διαθεσιμοτήτων/απολύσεων για αυτούς.Πονηρή, έως απαράδεκτη, η διατήρηση της διδασκαλίας του μαθήματος αυτού , ως δεύτερη πάντα ανάθεση, από τους συναδέλφους ΠΕ01 (=θεολόγοι), ΠΕ10 (=Κοινωνιολόγοι) και ΠΕ13 (=απόφοιτοι σχολής πολιτικών και νομικών επιστημών).Δηλαδή οι θεολόγοι μπορούν να διδάξουν Ιστορία καλύτερα από τους ξενόγλωσσους ή ο αρχιεπίσκοπος έχει μέσο πίεσης για να επιβάλλει κάτι τέτοιο στον υπουργό Παιδείας; (=για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη)."Τέτοιο έξοχο δείγμα συναδελφικής αλληλεγγύης είχα καιρό να δω. Ευχαριστούμε, 'συνάδελφε' για την πρεμούρα σου να μας εξοβελίσεις από την εκπαίδευση. Μ' αρέσει δε η ονομασία του... 'συλλόγου' σου, χμ: 'μαχόμενη δευτεροβάθμια'. Είμαι σίγουρος ότι έδωσες επικές μάχες στους διαδρόμους και στα δωματιάκια του υπουργείου, μάχες που αξίζουν να γίνουν μυθιστόρημα. Αλήθεια, μωρέ παιδιά, που εξαφανίστηκε ο συνάδελφος Χρηστάκης; ....μπράβο στα σιχάματα που το γραψαν..τους εύχομαι καλή απόλυση!!!!!!!!!
Τι είναι αυτό ρε παιδιά!??