0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυναμικό come-back απο τους θεολόγους!Ούτε απο Ρεπούση κατάλαβαν τίποτα.Τσίμπησαν 44 διοικητικές θέσεις λουκούμια και σήμερα πέταξαν στο καναβάτσο τους ξένωγλωσσους παίρνοντας ως β ανάθεση την ιστορία!!!
Συγγνώμη αλλά μάλλον δεν έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα...α) Αυτή την στιγμή γίνεται μια διαρροή των λεγόμενων (από θέμα πολλών ωρών) βασικών ειδικοτήτων από συνταξιοδοτήσεις. Τα νούμερα δόθηκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα νομίζω 1200 ΠΕ 02, και κάπου 500 ΠΕ03 και ΠΕ04.β) Αν φύγει κόσμος για πρωτοβάθμια (με μετάταξη) τότε του χρόνου χωρίς προσλήψεις και με "παγωμένες" ή μειωμένες τις βασικές ειδικότητες πως θα καλύψει τα νέα κενά της
Παράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 06:11:28 pmΤΕΙ ή ΑΕΙ;Εννοω οτι σε οποιοδήποτε θετικό κλαδο πιο συναφές θα ηταν το αντικειμενο. Υπαρχει μια άπειρο ελάχιστη συνάφεια της οικιακής οικονομίας που εγω αγνοώ??Ακυρο. Τωρα ειδα το αναλυτικο προγραμμα του χαροκοπειου. Το 1999 το τμημα μετονομάστηκε σε οικιακής οικονομίας και οικολογίας οπότε υπαρχουν αρκετα περιβαλλοντικά μαθηματα. Οπότε η γεωλογια φεύγει τελείως απο τις θετικές επιστήμες οπως το βλεπω και το μαθημα μετατρέπεται σε οικολογια
ΤΕΙ ή ΑΕΙ;
....................................Η β΄ανάθεση σκοπό είχε την εξυπηρέτηση της σχολικής μονάδας και όχι της καρέκλας................
Παράθεση από: giokspy στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 06:17:55 pmΠαράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 06:11:28 pmΤΕΙ ή ΑΕΙ;Εννοω οτι σε οποιοδήποτε θετικό κλαδο πιο συναφές θα ηταν το αντικειμενο. Υπαρχει μια άπειρο ελάχιστη συνάφεια της οικιακής οικονομίας που εγω αγνοώ??Ακυρο. Τωρα ειδα το αναλυτικο προγραμμα του χαροκοπειου. Το 1999 το τμημα μετονομάστηκε σε οικιακής οικονομίας και οικολογίας οπότε υπαρχουν αρκετα περιβαλλοντικά μαθηματα. Οπότε η γεωλογια φεύγει τελείως απο τις θετικές επιστήμες οπως το βλεπω και το μαθημα μετατρέπεται σε οικολογιαΠερισσοτερη Οικολογια απο τους
Μπορεί μερικά από αυτά που θα γράψω να είναι προϊόν άγνοιας, οπότε feel free to correct me. Η δεύτερη ανάθεση είναι κάτι που δε μπορεί ν' αποφευχθεί, γιατί είναι θεσμοθετημένη από το νόμο. Το πρόβλημα λοιπόν για τους φίλτατους φιλόλογους δεν είναι η 2η ανάθεση αλλά ποιες ειδικότητες είχαν ως 2η ανάθεση το μάθημα της Ιστορίας. Διάβασα την πολύ ενδιαφέρουσα και ρεαλιστική τοποθέτηση του anestiou. Δε νομίζω ότι είπε κανείς σε τούτο το thread ότι δεν είναι κατάλληλοι οι φιλόλογοι, κι ακόμα περισσότερο οι ιστορικοί, να διδάσκουν Ιστορία, ή ότι οι ξενόγλωσσοι είμαστε πιο κατάλληλοι από τους φιλολόγους. Ο χαμός που έχει γίνει στις τελευταίες σελίδες αφορά ένα κατάπτυστο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο alfavita από τη/ το 'μαχόμενη δευτεροβάθμια'-Χρηστάκη, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εύχεται διαθεσιμότητα και απολύσεις στους ξενόγλωσσους κλάδους. Επιπλέον, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αφού η Ιστορία είναι 1η ανάθεση στους φιλολόγους και 2η στους ξενόγλωσσους, είναι ποτέ δυνατόν αν θέλει ο φιλόλογος να πάρει Ιστορία, να τη χάσει από τον ξενόγλωσσο; Έχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η μάχη που μαίνεται για την Ιστορία όλο το καλοκαίρι, κυρίως από την πλευρά... κάποιων (όχι όλων) φιλολόγων, είναι λίγο για το θεαθήναι, κι έχει περισσότερο να κάνει με τις πνευματικές αγκυλώσεις ορισμένων.
το μαθημα της Γεωγραφιας είναι καθαρα μάθημα των πε04 .Στον διαγωνισμο ΑΣΕΠ υπαρχει σε ολες τις ειδικότητες .Ειναι σκανδαλο η αναθεση του και μάλιστα κατα προταιρεοτητα σε οποιαδηποτε αλλο κλαδο και ειδικα στους πε15 της οικιακης οικονομιας που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο. Πρεπει οι συμβουλοι πε04 να ενεργησουν στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ . Οποιος μπορει ασς επικοινωνησει μ αυτους .Να τεθει το θέμα αυτο