0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλύτερα θα ήταν να έμενε το μάθημα της Ιστορίας 3ωρο παρά όλος αυτός ο σαματάς που έγινε και χάσαμε και άλλες ώρες!
Έχω κάνει ΣΕΠ, που δεν έχει καν βαθμό. Σε κάποιες φάσεις, ναι, ήταν και ευχάριστο. Τέλος πάντων, επειδή το θέμα μας είναι οι αναθέσεις, η Τοπική Ιστορία, εύκολη ή δύσκολη, χρονοβόρα ή όχι, πρέπει να είναι μάθημα των ΠΕ02. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και ευθύνη μας.
Θα δημοσιευθουν σε ΦΕΚ οι αλλαγες αλλα δεν θα εχουν αναδρομικη ισχυ. Μαλλον θα το προβλεψουν στο Φεκ
Επειδή δεν μπορούσα να βρω κάποιο σχετικό θέμα για να κάνω την ερωτησή μου και ίσως οι υπευθυνοι του φόρουμ θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό θα καταθέσω την ερωτησή μου εδώ.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΚΦέτος με τοποθετήσαν σε ΕΠΑΛ για να καλύψω λειτουργικό κενό, και κάνω το μάθημα ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην Α ΛΥΚΕΙΟΥ,ο υπεύθυνος του ΣΕΚ μου λέει ότι δεν μπορεί να μου δώσει ούτε μια ώρα από το εργαστήριο, γιατί το μάθημα δεν έχει χαρακτηριστεί ως εργαστηριακό. Στα Γενικά όμως Λύκεια υπάρχει το σχολικό εργαστήριο οπότε μπορούμε να δουλέψουμε εκεί. Τώρα δεν δημιουργείται μια τρομερή αδικία για αυτά τα παιδία που ένα λόγο περισσότερο χρειάζονται κάποια πιο εφαρμοσμένη διδασκαλία; Και τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση. Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να ενημερώσει.
Δημοσιευθηκαν σε ΦΕΚ οι αναθεσεις μαθηματων και για τα Μαθηματικα του Γυμνασιου βλεπω
Εδώ λέει ότι οι Φυσικοί έχουν γ ανάθεση τα μαθηματικά στην Α! Έτσι ήταν και πριν?