*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 62851 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

erietta

• Επισκέπτης
Απ: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
« Απάντηση #126 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 12:44:53 am »
Καλησπέρα. Πήγα κι εγώ και είδα τα γραπτά. Το σημαντικό είναι το εξής: o υπάλληλος εκεί μου είπε να μην πάω στην Αρχή Προστασίας για να πάρω αντίγραφα, αλλά να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία και θα τα πάρω σε δυο τρεις μέρες. Το έχει κάνει κανείς; 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:25 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 01:08:48 am »
Καλησπέρα. Πήγα κι εγώ και είδα τα γραπτά. Το σημαντικό είναι το εξής: o υπάλληλος εκεί μου είπε να μην πάω στην Αρχή Προστασίας για να πάρω αντίγραφα, αλλά να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία και θα τα πάρω σε δυο τρεις μέρες. Το έχει κάνει κανείς; 

Το έχουν κάνει κάποιοι. Δείτε εδώ:
http://www.edra.gr/phpbb2/viewtopic.php?p=61248#61248
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 24, 2007, 01:11:21 am από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 01:09:27 am »
Εμενα δεν μου ειπε κανεις τιποτα τετοιο. Απλως ο υπαλληλος σχολιασε το γεγονος οτι ειχα βαλει παραβολο για αντιγραφο γραπτων και μου ειπε οτι δε δικαιουμαι να βγαλω γραπτα εξω απο τον ΑΣΕΠ ουτε σε φωτοτυπια ??? ??? ??? ??? Τι γινεται καθε μερα που περναει αλλαζει και κατι ? Πριν απο εμενα ελεγαν δε δινουν καμια εξηγηση. Τις ημερες που το ειδα εγω ειπαν να κανω αιτηση να παρω τις οδηγιες διορθωσης και τωρα λενε οτι μπορουμε να βγαλουμε εξω γραπτα εστω και με εισαγγελικη παραγγελια.

Chrisoula τ'ακους?

Επειγοντως ο συλλογος μας να ζητησει να παρουν τα γραπτα τους τουλαχιστον οσα μελη του συλλογου το επιθυμουν  >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 08:05:54 am »
Συνάδελφοι, να προσθέσω κάτι - όχι ως πληροφορία αλλά ως υπόνοια-.πάνω σ'αυτό το νέο στοιχείο που προέκυψε.
Πολλοί από μας θυμόμαστε στα φοιτητικά μας χρόνια ότι κάποιοι καθηγητές μας χρησιμοποιούσαν τις εργασίες μας για να κάνουν τις δικές τους μελέτες και να γράψουν τα δικά τους βιβλία.Δε νομίζω να μη σας έχει τύχει.
Αν οι διορθωτές του Ασέπ είναι καθηγητές της τριτοβάθμιας ή μεταπτυχιακοί, σας πέρασε ποτέ από το μυαλό πως μπορεί ν'ακολουθούν ανάλογη τακτική και να εκμεταλλεύονται προς όφελός τους τα γραπτά μας;;Πολλοί υποψήφιοι μετά από τόση προετοιμασία και εξαιτίας της μεγάλης τους επιθυμίας να πετύχουν εκπονούν την ώρα της εξέτασης αληθινά αριστουργήματα.Οι διορθωτές είναι άγνωστοι σε μας και επομένως ανεξέλεγκτοι.Μπορεί το σκεπτικό αυτό ν'ακούγεται τραβηγμένο αλλά δεν είναι όταν σκεφτούμε το θράσος τους να κρίνουν τον κόπο μας τη στιγμή που θεωρούμαστε και είμαστε ολοκληρωμένοι επιστήμονες.
Τα γραπτά μας επιτέλους θα πρέπει να μπορούν να επιστρέφουν στα χέρια μας.Αυτό είναι κάτι που το σκεφτόμουν σε κάθε Ασέπ που έδινα.Ορίστε που τώρα επιτέλους αποτελεί αίτημα και θα πρέπει να καθιερωθεί ως μόνιμη τακτική για κάθε Ασέπ.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:25 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 08:16:20 am »
Θα μιλήσω με μια φίλη δικηγόρο σήμερα, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει και πρέπει να ξέρουμε ακριβώς το νομικό πλαίσιο. Και οι βλακείες για εισαγγελική παραγγελία είναι εξοργιστικές, αφού για να δοθεί αυτή πρέπει να αποδειχτεί ότι κάτι συμβαίνει κακό. Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς γραπτά και μαρτυρίες;;; Το μεσημέρι θα μιλήσω μαζί της.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 09:11:16 am »
Καλημέρα κι από εμένα. Πήγα κι εγώ στο ΑΣΕΠ τη Δευτέρα στις 9 το πρωί για να δω τα γραπτά μου της
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 11:19:59 am »
Θα μιλήσω με μια φίλη δικηγόρο σήμερα, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει και πρέπει να ξέρουμε ακριβώς το νομικό πλαίσιο. Και οι βλακείες για εισαγγελική παραγγελία είναι εξοργιστικές, αφού για να δοθεί αυτή πρέπει να αποδειχτεί ότι κάτι συμβαίνει κακό. Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς γραπτά και μαρτυρίες;;; Το μεσημέρι θα μιλήσω μαζί της.

Chrisoula γιατι δεν επικοινωνεις με τη συναδελφο erietta για να δουμε με ποιο ακριβως τροπο μπορουμε να παρουμε γραπτα? Σε ενα link που εβαλε η ioanna89 παραπεμπει σε στο edra οπου ενας συναδελφος γυμναστης με αυτο το τροπο πηρε γραπτα.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 11:24:01 am »
Πήγα προχθές 23/10 να δω το γραπτό μου..! Στην Ειδική Διδακτική το τετράδιο μου ήταν άθικτο δεν είχε ούτε μία μολυβιά. Η δε βαθμολογία; 58 ο πρώτος βαθμολογητής, 38 ο δεύτερος και 50 ο τρίτος! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 04:29:21 pm »
Καλημέρα κι από εμένα. Πήγα κι εγώ στο ΑΣΕΠ τη Δευτέρα στις 9 το πρωί για να δω τα γραπτά μου της
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Spyros 10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 04:40:18 pm »
Τι έμαθα πρόσφατα: Μία κοπέλα φιλόλογος έκανε φέτος αίτηση στον ασεπ για να ελέγξει όλα τα δικαιολογητικά των ατόμων που είναι πάνω από την ίδια. Με ποια βάση: Το 2002 φίλη της φιλόλογος για λίγο μη διοριστέα έκανε τέτοια αίτηση και έγινε δεκτή. Την κάλεσαν και πήγε στον ασεπ. Μίλησε με τον υπεύθυνο των γραπτών διαγωνισμών και της έδωσαν τους πρώτους 15-20 φακέλους. Στους 15-20 αυτούς φακέλους βρήκε 10 με λάθη στις καταχωρήσεις. Ο υπεύθυνος της λέει: ψάξτε τα όλα, είναι όλα σωστά και του απαντάει ότι 'πως είναι σωστά αφού στους πρώτους 15 φακέλους οι δέκα έχουν λάθη;' Έκπληκτος και αμήχανος της λέει να μην ανησυχεί, ότι θα διοριστεί με τους επιλαχόντες, γιατί άτομα πίσω απο αυτήν είναι παιδιά δικαστικών και πιέζουν για παραπάνω διορισμούς. Και πράγματι τη χρονιά εκείνη πήραν αρκετά άτομα εξτρά (ή κάνω λάθος;). Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι με βάση αυτή την αίτηση η κοπέλα φέτος ελπίζει και θα επιμείνει να γίνει δεκτή. Έχει προετοιμαστεί να ελέγξει αυτά ακριβώς που και εμάς μας φαίνονται ύποπτα, πώς δηλαδή σε τόσα πολλά άτομα φέτος έκαναν μόνο ένα λάθος! Νομίζω ότι θα βρεί πολλά! Πάντως εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί κανείς να κάνει τέτοιου είδους αίτηση. Εκτός κι αν φέτος πονηρευτούν και της το αρνηθούν καθώς όταν την κατέθετε μία υπάλληλος της είπε 'τι θέλετε κυρία μου να αντικαταστήσετε τον ασεπ στη δουλειά του;'

Γεια σου Σύλλα, αυτό είναι πολύ σοβαρη καταγγελία. Εγω σχετικα με τους βαθμούς που πήρα εχω παράπονο. Είμαι σίγουρος οτι εχουν κανει λάθος στην καταχώρηση. Συγκεκριμένα στην ιστορία πήρα 7 μον λιγότερο και το αστείο ειναι ότι στη λογοτεχνία πήρα ο.6 μον περιπου παραπάνω από αυτό που εγραψα. Είχα συγκρίνει τις απαντήσεις μου με τις επίσημες απαντήσεις του ασεπ. Αν υπήρχε αυτή η καταγγελία  πριν βγουν τα αποτελέσματα σίγουρα θα έκανα ένσταση. Αναμφίβολα, πρέπει να επιδιώκουμε τις ενστασεις ! Στο μεταξύ παρόμοια καταγγελία μου είχε κανει μία φίλη για τον προηγούμενο διαγωνισμό. Άλλους βαθμούς έγραψε και άλλους πήρε. Και εγώ την θεωρουσα γραφική...

Αποσυνδεδεμένος astarti

• Νέο μέλος
  • *
  • ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΕ02)
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 10:51:08 am »
Καλημέρα σας. Χθες το μεσημέρι είχα πάει στο κτίριο του ΑΣΕΠ προκειμένου να δω τα γραπτά μου και να μπορέσω ίσως έτσι να καταλάβω τα λάθη μου, που μου στέρησαν την "επιτυχία". Το γραπτό των Αρχαίων είχε κάποιες λέξεις υπογραμμισμένες με κόκκινο στυλό και κάποιες άλλες με πράσινο αλλά καμία άλλη σημείωση, αναφορά για το τι μπορούν να σημαίνουν αυτές οι υπογραμμίσεις..(και ειλικρινά κάποιες υπογραμμίσεις δεν τις καταλάβαινα όσο κι αν προσπαθούσα π.χ. μου είχαν υπογραμμίσει τη λέξη Όμηρος, την οποία φυσικά δεν είχα γράψει λάθος!!). Οι απαντήσεις ήταν οι περισσότερες με -ν- ενώ είχα και 2 + αν θυμάμαι καλά..Όσον αφορά τώρα το 4ο ερώτημα όταν ρώτησα αν ισχύει η αρνητική βαθμολογία η κυρία που μου απάντησε ήταν κατηγορηματική: ότι δεν σκανάρεται δεν έχει αρνητική βαθμολόγηση!!Όταν της είπα, ενθυμούμενη το μήνυμα της Κέλλυ, ότι σε κάποιους άλλους συναδέλφους οι του ΑΣΕΠ ισχυρίστηκαν ότι ισχύει τότε εκείνη μου απάντησε ότι λάθος κατάλαβαν οι συναδελφοί σας μόνο ότι σκανάρεται μέσω υπολογιστή έχει αρνητική βαθμολογία...Μήπως τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται???Γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι η Κέλλυ ή οι 4 υπάλληλοι που την διαβεβαίωναν έκαναν λάθος γιατί δεν κατάλαβαν καλά!!!Ελληνικά δεν μιλάμε όλοι???
Όσον αφορά τώρα την ειδική διδακτική ο πρώτος βαθμολογητής με τον κόκκινο στυλό μου τα χε όλα -ν- ενώ ο δεύτερος με τον πράσινο στυλό μου είχε υπογραμμίσει μόνο δύο ορθογραφικά λάθη και όμως ο δεύτερος ήταν πιο αυστηρός στην βαθμολογία από ότι ο πρώτος!!Επίσης δεν είδα πουθενά αυτοκόλλητα στις δύο βαθμολογίες έκτος κι αν τα είχαν βγάλει πριν μου τα δείξουν, αλλιώς ο δεύτερος έβλεπε κανονικότατα την βαθμολογία του πρώτου!!
Τέλος στα πολλαπλής διαπίστωσα ότι και οι άλλοι συνάδελφοι , φωτοτυπίες όπου με κόκκινο στυλό είχαν διορθωθεί τα λάθη και με μολύβι δίπλα είχε γίνει ο υπολογισμός του βαθμού. Όταν ρώτησα αν μπορώ να πάρω αντίγραφα των γραπτών, μου είπε η κυρία , που ήταν πολύ ευγενική και εξυπηρετική, ότι μπορώ να τα πάρω κάνοντας αίτηση προς την επιτροπή στο τμήμα του πρωτοκόλλου του ΑΣΕΠ και ότι αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που τους έχουν δώσει...Την ρώτησα και για την εισαγγελική παρέμβαση και μου είπε ότι γίνεται και μ'αυτόν τον τρόπο να πάρει κανείς τα γραπτά του (ήδη κάποιοι τα πήραν έτσι) άλλα πλέον μου είπε μπορεί κάποιος να τα πάρει και με μια αίτηση στο τμήμα του πρωτοκόλλου, όπως ανέφερα ήδη.
Τα συμπεράσματα που βγάζω εγώ συνάδελφοι είναι ότι κοροιδία και εμπαιγμός υπάρχει, αφού άλλα λένε στον ένα και άλλα στον άλλο, όμως κάποιοι ευτυχώς το κατάλαβαν επιτέλους και αποφάσισαν να δράσουν και με τις πιέσεις που ασκούν κατόρθωσαν να πετύχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές!! Ο ΑΣΕΠ έχει αρχίσει να κλυδωνίζεται και αν εντείνουμε τις πιέσεις και τις διεκδικήσεις θα καταφέρουμε περισσότερα!!!Είναι καιρός να καταλάβουν οι κύριοι του ΑΣΕΠ ότι δεν μπορούν πια να συνεχίσουν ανενόχλητοι και χωρίς συνέπειες το παιχνιδάκι τους εις βάρος μας!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 01:18:03 pm »
Συναδελφισσα astarti. Δεν ειμαι ενα ανωνυμο ατομο που παρουσιαζει ανακριβειες πισω απο ενα ψευδωνυμο για το θεμα του αν υπαρχει ή οχι αρνητικη βαθμολογια στο 4ο ερωτημα των αρχαιων. Επικαλουμαι την μαρτυρια των ατομων που με εχουν γνωρισει μεσα απο το συλλογο αδιοριστων οπως και τα αλλα ατομα απο το φορουμ που με εχουν γνωρισει αν ειμαι αφερεγγυο ατομο ή οχι. Ποτε δε θα ελεγα κατι για να παραπλανησω τους συναδελφους. Επαναλαμβανω οτι τρεις φορες στο ερωτημα μου μου απαντησαν οτι ολα τα πολλαπλης ενεχουν το κινδυνο της αρνητικης. Οταν τονισα οτι δεν ειναι σε ξεχωριστο απαντητικο φυλλαδιο, το επανελαβαν και στο τελος ειπα οτι δεν μας δινοταν η δυνατοτητα να γραψουμε δε γνωριζω και επισης επανελαβαν το ιδιο. Απ'οτι φαινεται επειτα απο τα παραπονα εχουν ήδη αρχισει να αλλαζουν. Κατ'αρχην ειχα κανει αιτηση και ειχα βαλει παραβολο για να παρω αντιγραφο γραπτων το οποιο μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι. Μετα ακουω απο αλλους συναδελφους, που ειδαν μετα τα γραπτα τους,  οτι τους ειπαν οτι με εισαγγελικη παραγγελια μπορουν να τα παρουν. Τωρα εσυ λες οτι μπορουμε να τα παρουμε με απλη αιτηση. Αυτο κατι μου λεει . Θεωρω οτι εχουν καταλαβει οτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως και εχουν αρχισει να υποχωρουν. Απ'οτι εχω ακουσει εχουν παει πολλοι συναδελφοι με ψαγμενους δικηγορους και εχουν αρχισει να τα αλλαζουν. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι  ξαφνικα αρχιζουν να εμφανιζονται κατι υπογραμμισεις στα γραπτα και κατι + χωρις ομως ουσιαστικες διορθωσεις. Αυτο δε λεει κατι? Δε ξερω τι να πω. Ετσι οπως φαινεται και με ολο αυτο τον πυργο της

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 01:36:25 pm »
Συνάδελφοι, έχω ήδη ζητήσει νομική συμβουλή και περιμένω τη φίλη που είναι δικηγόρος να μας βρει ποιο είναι το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του ΑΣΕΠ. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα πως συμβαίνουν γιατί αντιλαμβάνονται την πίεση και γιατί ξέρουν ότι συγκροτούμαστε και εκείνοι μπορεί να βρεθούν στον αέρα. Το απόγευμα θα μιλήσω στην ΟΛΜΕ να δω τι στήριξη μπορούμε να έχουμε γιατί νομίζω ότι μόνοι μας δε θα τα βγάλουμε πέρα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 03:28:52 pm »
Αυτό που με εξοργίζει είναι γιατι δεν σκαναρίστηκαν τα γραπτά; Ποιος ο λόγος; απλά για να πληρωθούν οι διορθωτές, γιατί άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Έτσι αυτός που έχει μεγάλη απόκλιση από αυτό που υπολόγιζε, δίκαια είναι καχύποπτος. Αυτό που με τρομάζει είναι η πιθανότητα, που ανέφερε η συνάδελφος tihea, να παίρνουν οι διορθωτές ιδέες από άριστα γραπτά ανάπτυξης (τα οποία είναι άριστα χάρη και μόνο στο πτυχίο του υποψηφίου) και μετά να τις μεταφέρουν στα φροντιστήρια που διδάσκουν σε άτομα που πάνε και γράφουν τέτοια άριστα γραπτά. Τι τρελός και φαύλος κύκλος!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)