0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Πήγα κι εγώ και είδα τα γραπτά. Το σημαντικό είναι το εξής: o υπάλληλος εκεί μου είπε να μην πάω στην Αρχή Προστασίας για να πάρω αντίγραφα, αλλά να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία και θα τα πάρω σε δυο τρεις μέρες. Το έχει κάνει κανείς;
Θα μιλήσω με μια φίλη δικηγόρο σήμερα, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει και πρέπει να ξέρουμε ακριβώς το νομικό πλαίσιο. Και οι βλακείες για εισαγγελική παραγγελία είναι εξοργιστικές, αφού για να δοθεί αυτή πρέπει να αποδειχτεί ότι κάτι συμβαίνει κακό. Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς γραπτά και μαρτυρίες;;; Το μεσημέρι θα μιλήσω μαζί της.
Καλημέρα κι από εμένα. Πήγα κι εγώ στο ΑΣΕΠ τη Δευτέρα στις 9 το πρωί για να δω τα γραπτά μου της
Τι έμαθα πρόσφατα: Μία κοπέλα φιλόλογος έκανε φέτος αίτηση στον ασεπ για να ελέγξει όλα τα δικαιολογητικά των ατόμων που είναι πάνω από την ίδια. Με ποια βάση: Το 2002 φίλη της φιλόλογος για λίγο μη διοριστέα έκανε τέτοια αίτηση και έγινε δεκτή. Την κάλεσαν και πήγε στον ασεπ. Μίλησε με τον υπεύθυνο των γραπτών διαγωνισμών και της έδωσαν τους πρώτους 15-20 φακέλους. Στους 15-20 αυτούς φακέλους βρήκε 10 με λάθη στις καταχωρήσεις. Ο υπεύθυνος της λέει: ψάξτε τα όλα, είναι όλα σωστά και του απαντάει ότι 'πως είναι σωστά αφού στους πρώτους 15 φακέλους οι δέκα έχουν λάθη;' Έκπληκτος και αμήχανος της λέει να μην ανησυχεί, ότι θα διοριστεί με τους επιλαχόντες, γιατί άτομα πίσω απο αυτήν είναι παιδιά δικαστικών και πιέζουν για παραπάνω διορισμούς. Και πράγματι τη χρονιά εκείνη πήραν αρκετά άτομα εξτρά (ή κάνω λάθος;). Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι με βάση αυτή την αίτηση η κοπέλα φέτος ελπίζει και θα επιμείνει να γίνει δεκτή. Έχει προετοιμαστεί να ελέγξει αυτά ακριβώς που και εμάς μας φαίνονται ύποπτα, πώς δηλαδή σε τόσα πολλά άτομα φέτος έκαναν μόνο ένα λάθος! Νομίζω ότι θα βρεί πολλά! Πάντως εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί κανείς να κάνει τέτοιου είδους αίτηση. Εκτός κι αν φέτος πονηρευτούν και της το αρνηθούν καθώς όταν την κατέθετε μία υπάλληλος της είπε 'τι θέλετε κυρία μου να αντικαταστήσετε τον ασεπ στη δουλειά του;'