*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 62832 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 12:33:16 pm »
παλι στα ιδια...παλι η ιδια πικρα... ποσο ν αντεξουμε? αν κανουμε κατι με γραφολογο θα φανει η διαφορα? kellykou με την διαφορα στην ιστορια τι εγινε?

Με το σοκ που επαθα στην ειδικη διδακτικη, το γνωστικο αρχαιων και τα παιδαγωγικα δεν μπορεσα να συνεχισω παρακατω. Ειδα τα πολλαπλης επιλογης στα νεα και την ιστορια. Στα νεα ήταν τα σωστα οσα περιμενα. Στην ιστορια ειδα 3 λαθη περισσοτερα αλλα αφου ειχα δει ολα τ'αλλα δεν μπηκα καν στην διαδικασια να συγχιστω αλλο. Τα απειρακτα τετραδια αναπτυξης εφταναν για να παθω σοκ. Τα πρωτοτυπα της πολλαπλης επιλογης δεν ειχαν τιποτε επανω , οι φωτοτυπιες εκτος απο τις διορθωσεις με κοκκινο ειχαν διπλα γραμμενα ποσα ήταν τα σωστα, ποσα τα λαθη και ποσα τα δεν απαντω και απο κατω τον υπολογισμο του βαθμου.

Για το γεγονος οτι μπορουσαμε να παρουμε αντιγραφα των οδηγιων δεν το γνωριζα. Μου το ανεφεραν οτι τις τελευταιες μερες ειχε βγει η αποφαση μετα απο πιεση των εξεταζομενων.

Για το αν μπορουμε να εχουμε και αλλο ατομο μαζι μας, δε το γνωριζω. Παντως μου πηραν τη ταυτοτητα οταν εβλεπα τα γραπτα για να ελεγξουν τα στοιχεια μου και αν ειμαι εγω η ιδια και στο τελος με εβαλαν και υπεγραψα οτι ειδα τα γραπτα μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:59:44 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 01:29:57 pm »
Πραγματικά ταράχτηκα με τα γραφόμενα της συναδέλφου Kellykou. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ισχύει η αρνητική βαθμολόγηση για τα 10 ερωτήματα πολλαπλής των αρχαίων ελληνικών από τη στιγμή που δεν είχαμε τη δυνατότητα της επιλογής "δε γνωρίζω-δεν απαντώ". Αυτά είναι πράγματα απαράδεκτα στην καλύτερη. Δηλ. να σου δίνουν δήθεν τη δυνατότητα να δεις τα γραπτά σου χωρίς καν μια σημείωση, ένα σχόλιο, κάτι που θα σε βοηθούσε ίσως για την επόμενη φορά... Τι να πει κανείς. Δεν ξέρω αλλά πρέπει να αρχίσουμε να πιέζουμε δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση. Αρκετά, ακόμη και η υπομονή έχει τα όριά της. Ας μην επιτρέψουμε άλλο να παίζουν με τις ζωές και το μέλλον μας!!!!!!!!!!!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 01:50:54 pm »
Το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη και ονειδος για αυτους τους - ο Θεος να τους κανει- επαϊοντες που παιζουν με τις ζωες μας και μας υποβαλουν σε αυτην την ψυχοφθορα διαδικασια που δεν εχει αρχη και τελος. Αν δεν θελουν να ειμαστε τοσοι οι αδιοριστοι, ας ελλατωθουν οι θεσεις στα πανεπιστημια. Μονο η φιλοσοφικη Θεσσαλονικης εχει 3 τμηματα με εκατονταδες φοιτητες που ολοι βγαινουν φιλολογοι! Δηλ ολες οι φιλοσοφικες της χωρας βγαζουν καθε χρονο και αλλους και αλλους και ακομα περισσοτερους και ολοι μαζι προστιθεμεθα στις χιλιαδες που ζητουν μια θεση εκει που μας ανηκει, στα σχολεια. Συγγνωμη για το ασχετο σχολιο αλλα πραγματικα ειμαι εξοργισμενη.

Οσον αφορα τον συλλογο μας πρεπει να ενεργοποιηθουμε και ηδη πολυ αργησαμε! Να ζητησουμε βιβλιογραφια, οδηγιες, μια υλη στα ορια του εφικτκου και οχι τα παντα που ειναι τωρα μεσα!

Συναδερφοι, μηπως να βγαιναμε στα καναλια? Σε αυτη την χωρα ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του στην τηλεοραση, δεν ιναι δυνατον θα βρεθει βημα και για εμας!

Ενας Τριανταφυλλοπουλος, ενας Ευαγγελατος και μια εκπομπη με το Θεμα " ΑΣΕΠ: απαξιωση και αδιαφανεις διαδικασιες" μπας και δουμε ασπρη μερα.
Να τονισω οτι και οι δυο δημοσιογραφοι μου ειναι μαλλον αντιπαθεις, αλλα εχουν την δυναμη του Τυπου στα χερια τους συν οτι πεθαινουν για ενα θεμα που θα εκτοξευσει τις θεαματικοτητες. Σκεφτειτε τι σαλος θα ξεσπασει αν ειπωθουν μονο μερικες απο τις ιστοριες που ακουγονται στο φορουμ. Η υποθεση εχει ψωμι και η Ελλαδα εχει χιλιαδες επιστημονες που βασανιζονται.

Εκτος βεβαια, αν τα σκοτεινα συμφεροντα δεν τους επιτρεψουν μια τετοια εκπομπη, τι να πω. :P

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 03:10:11 pm »
Συναδελφισσα sirina δεν εχεις αδικο. Ετσι και αλλιως μας εχουν απαξιωσει εντελως . Τελικα εχουν δικιο ορισμενοι που πανε να βρουν το δικιο τους στα καναλια. :-\ :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:59:44 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 03:13:59 pm »
Πραγματικά ταράχτηκα με τα γραφόμενα της συναδέλφου Kellykou. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ισχύει η αρνητική βαθμολόγηση για τα 10 ερωτήματα πολλαπλής των αρχαίων ελληνικών από τη στιγμή που δεν είχαμε τη δυνατότητα της επιλογής "δε γνωρίζω-δεν απαντώ". Αυτά είναι πράγματα απαράδεκτα στην καλύτερη. Δηλ. να σου δίνουν δήθεν τη δυνατότητα να δεις τα γραπτά σου χωρίς καν μια σημείωση, ένα σχόλιο, κάτι που θα σε βοηθούσε ίσως για την επόμενη φορά... Τι να πει κανείς. Δεν ξέρω αλλά πρέπει να αρχίσουμε να πιέζουμε δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση. Αρκετά, ακόμη και η υπομονή έχει τα όριά της. Ας μην επιτρέψουμε άλλο να παίζουν με τις ζωές και το μέλλον μας!!!!!!!!!!!

Και ξερεις κατι marion? To περιεργο ειναι οτι ενω οι υπαλληλοι επεμεναν οτι σε ολες της πολλαπλης επιλογης υπαρχει αρνητικη στο 4ο ερωτημα ειχαν υπογραμμισει τα τρια λαθη μου δεν ειχαν γραψει τα σωστα αλλα και απο κατω δεν ελεγε ποσες μοναδες παιρνω οπως ελεγε στα νεα, στην ιστορια ή στα παιδγωγικα (στις φωτοτυπιες φυσικα γιατι στα πρωτοτυπα δεν εγραφε τιποτα).Αυτο δεν ειναι τουλαχιστον περιεργο?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 03:23:36 pm »
Αν όντως εφαρμόστηκε η αρνητική βαθμολόγηση και στα Αρχαία, έχει γίνει παρατυπία.
Δείτε εδώ:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1236.msg11389#msg11389

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 04:15:50 pm »
Εγω ειμαι ΠΕ03.Στις οδηγίες που μας είχαν δώσει το έγραφε ξεκάθαρα για την αρνητική βαθμολογία σε 12 ερωτήσεις.
Αν σε εσας δεν το διευκρίνιζε τότε είναι όντως παράνομο και γνωρίζω περίπτωση συναδέλφου που το 2002 έκανε δικαστήριο για την αρνητική του βαθμολόγηση ,το κέρδισε και είναι τώρα διορισμένη.Οσοι νομίζετε οτι με αυτό τον παράνομο τρόπο βαθμολόγησης χασατε τον διορισμό ρωτήστε έναν δικηγόρο τι πρεπει να κάνετε και τι πιθανότητες εχετε

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 07:07:29 pm »
Εγώ σε εξεταστικό κέντρο των Ιωαννίνων που έδινα , ο πρόεδρος του εξεταστικού στη μέση περίπου  της γραπτής δοκιμασίας μας ενημέρωσε προφορικά ότι ισχύει η αρνητική βαθμολογία για το 4ο ζήτημα των Αρχαίων. Μάλιστα εγώ βαθμολογήθηκα στα Αρχαία με 72,50 και στο 4ο ζήτητημα είχα 7/10 σωστά .Όταν είδα το βαθμό στρογγυλεμένο αναρωτιέμαι αν ίσχυσε τελικά η αρνητική βαθμολογία γιατί  λογικά αν ίσχυε η αρνητική βαθμολογία στο 4ο ζήτημα θα πρέπει να είχα 15.625 και αυτοί οι δεκαδικοί θα έπρεπε να αποτυπώνονταν και στην τελική βαθμολογία των αρχαίων.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 07:12:01 pm »
Kelly, πως θα γινόταν να εξακριβώσουμε αν όντως η αρνητική βαθμολόγηση ίσχυσε στο μάθημα των αρχαίων; Καθώς όπως αναφέρει καιι η Ιωάννα πρόκειται για παρατυπία, έαν όντως έγινε έτσι. Μήπως μας πουν δηλ. τελικά ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που σε πληροφόρησαν ανάλογα δε γνώριζαν κοκ...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 07:59:55 pm »
Συνάδελφοι, από αυτά που διαβάζω πείθομαι ότι δεν τους αξίζουν τα λεφτά που θα ρίξω για να πάω στην Αθήνα.
Σήμερα εγώ έκανα έναν έλεγχο των στοιχείων όλων των διοριστέων που διορίστηκαν χάρη σε προσαυξήσεις από μεταπτυχιακά και πτυχία , τα οποία θα ελέγξει μία συνάδελφος που έχει κάνει αίτηση για τέτοιο έλεγχο και θα πάει τετάρτη στο υπεπθ.

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 09:47:18 pm »
 Πάντως σ' αυτά που έχω διαβάσει στο forum καθώς και σ' άλλες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες για τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων που έχουν παραβρεθεί στο κτίριο του ΑΣΕΠ  και έχουν δει τα γραπτά τους ούτε σε μία περίπτωση δεν έχει παραδεκτεί το ΑΣΕΠ ότι έκαναν λάθος . Απορώ αν είναι τόσο ΄''αξιόπιστο'' και ''αδιάβλητο ''το σύστημά τους ή όλοι εμείς οι αιτούντες είμαστε υπερβολικοί ; Μακάρι η συνάδελφος που θα παραβρεθεί στο κτίριο του ΑΣΕΠ την Τετάρτη και θα ελέγξει τα δικαιολογητικά όλων των  διορισθέντων να καταρρίψει τη φενάκη του  μύθου τους.

Αποσυνδεδεμένος mariab

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 10:34:58 pm »
Πήγα κι εγώ σήμερα για να δω το γραπτό μου στην Ειδική Διδακτική. Ο ένας βαθμολογητής είχε βάλει 25 κι ο άλλος 30. Οι σημειώσεις ήταν αρκετές, υπογραμμίσεις, παρενθέσεις, κυκλάκια, αγκύλες, ερωτηματικά και πολλούς σταυρούς. Πολλά από αυτά δεν κατάλαβα τί νόημα είχαν. Να φανταστείτε ότι έκανα φροντιστήριο και είχα εφαρμόσει όσα μας είχαν πει και με βάση αυτά περίμενα στη χειρότερη περίπτωση ένα 65-70. Πάντως πιστεύω ότι το λάθος ήταν δικό μου καθαρά αλλά στενοχωρέθηκα βλέποντάς το. Είχα ζητήσει και αντίγραφο του γραπτού μου, το οποίο φυσικά δε μου το δώσανε, αλλά δεν επέμεινα γιατί ήξερα ότι δε θα κατάφερνα τίποτα. Ήρθε όμως μια άλλη κοπέλα που είχε ζητήσει κι αυτή αντίγραφο και όταν ρώτησε έναν υπάλληλο με ποια λογική δεν το δίνουνε της απάντησε με τη λογική ότι θα περιφέρεται το γραπτό από βαθμολογητή σε βαθμολογητή, σε τηλεοράσεις, κανάλια κτλ, γι' αυτό δε θέλουν να βγαίνουν έξω τα γραπτά.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 11:38:45 pm »
Kelly, πως θα γινόταν να εξακριβώσουμε αν όντως η αρνητική βαθμολόγηση ίσχυσε στο μάθημα των αρχαίων; Καθώς όπως αναφέρει καιι η Ιωάννα πρόκειται για παρατυπία, έαν όντως έγινε έτσι. Μήπως μας πουν δηλ. τελικά ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που σε πληροφόρησαν ανάλογα δε γνώριζαν κοκ...

Εγω ειμαι ετοιμη να υπογραψω οποιοδηποτε χαρτι για τον κ. Κων.......δη , την εγγυο κυρια, την μεγαλυτερη υπαλληλο και τον προισταμενο που καθεται οπως μπαινουμε στο δευτερο γραφειο δεξια οτι ολοι μαζι επεμεναν οτι ολα τα πολλαπλης εχουν αρνητικη και οταν τονισα οτι δεν υπηρχε απαντητικο φυλλο ουτε πουθενα ελεγε οτι μπορουμε να επιλεξουμε το δεν απαντω εκεινοι δεν απαντησαν αλλα επεμειναν και οι 4 οτι ολα τα πολλαπλης εχουν και αρνητική. Εγω τους ειπα αλλο επιχειρημα οτι στα αλλα πολλαπλης ειχαν γραψει αυτοι με μολυβι ποσα ηταν τα σωστα, ποσα τα λαθος και ποσα τα δεν απαντω ενω στα αρχαια δεν ειχαν γραψει τιποτα και αυτοι μου απαντησαν οτι δεν σημειωνονται τα τετραδια οπως μου ειπαν και προηγουμενως. Παντως τρεις φορες μου το ειπαν και τους αναγνωριζω και τους τεσσερις υπαλληλους και να ερθουν μετα να μου πουνε εμενα οτι δεν μου το ειπαν....... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 10:59:55 am »
kellykou, αναφέρεις στο τελευταίο σου μήνυμα με ημερομηνία 19-10, ότι στα πολλαπλής επιλογής  είχαν σημειώσει με μολύβι οι ίδιοι πόσα ήταν τα λάθος και τα αναπάντητα. Δηλ η διόρθωση των πολλαπλών ερωτημάτων των απαντητικών φυλλαδίων δεν έγιναν μέσω υπολογιστή όπως διατείνονταν ότι θα τα διόρθωναν αλλά από διορθωτές γι' αυτό δεν επιδέχονταν καμία αμφισβήτηση ; Σε παρακαλώ απάντησέ μου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)